2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 338 پست
قربونش برم الهی آخه اصلا منتظرش نبودم....خدا خیلی دوسم داره

سلام

عزیزم خیلی مبارکه

انشااله به سلامتی بیاد بغلت

برا منم دعا کن

امروز موعدم بود نشدم

ولی همش فکی میکنم پری الانه که میاد

برام دعا کن مامان بشم

چه خوش است انتظار تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائمی نداری؟

نه هیچی من قبل پری همیشه سینه هام درد میگیره و رنگ ترشحم عوض میشه کمرمم درد میگیره الان ۵ روزه عقب افتاده هیچ کدوم از اینارو ندارم علائم بارداری چیه؟

گاهی اوقات باید از کنار اونایی که با محبت هار کردی بگذری و بگی"چخه"🙂
راستی عکس العمل شوهرت چی بود چطور بهش گفتی

جواب آزمایش و بی بی چک رو تو یه جعبه گذاشتم با یه نامه عاشقونه😍😍کیک و ژله هم درست کردم بهش گفتم این کیک مناسبت داره ها

داشت حدس میزد که مناسبتش چیه😄همش ذهنش می‌رفت سمت ۷ سال پیش...آخه ۷ سال پیش ما تو خرداد برای اولین بار با هم قرار گذاشتیم و حرف زدیم⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩

بعد گفتم نه اینا نیست البته کادو هم داری و بعد جعبه رو بهش دادم 🤗🤗اولش داشت قربون صدقه م می‌رفت که چرا زحمت کشیدی گفتم نه بابا چه زحمتی زحمتو تو کشیدی🤣🤣

بعد که نامه رو خوند و آزمایشو دید شوکه شده بود همش بلند بلند میخندید می‌گفت چیییی؟؟😂😂😂منم گریه میکردم

حالمون عجیب بود

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
سلام عزیزم خیلی مبارکه انشااله به سلامتی بیاد بغلت برا منم دعا کن امروز موعدم بود نشدم ولی همش ...

فدات خانومی😘چشم اگه قابل باشم دعا میکنم گلم...انشالله به مراد دلت برسی🌹🌹

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
کیک نخور دگ عزیزم.ی کم اذیت می‌کنه

باشه عزیزم...آخه خیلی گشنه م میشه😞😞دم دست ترین چیز هم همین کیکه 😣آخه من عاشق کیک و شیرینی پختنم تو یخچالم همیشه کیک تازه دارم⁦☺️⁩

ولی چشم دیگه نمی‌خورم...موقعی که ضعف دارم چی بخورم؟

وای چقد شبیه همیم منم ۵ روز عقب انداختم ولی بی بی نزدم چون اصن امکان نداره باشم من ۱۱ ماه خونه خودمم ...

انشالله که هرچی میخوای و صلاحته همون بشه عزیزم😘

نه هیچی من قبل پری همیشه سینه هام درد میگیره و رنگ ترشحم عوض میشه کمرمم درد میگیره الان ۵ روزه عقب ا ...

بی بی چک بزن عزیزم...میگن بعضیا اصلا علائم ندارن

باشه عزیزم...آخه خیلی گشنه م میشه😞😞دم دست ترین چیز هم همین کیکه 😣آخه من عاشق کیک و شیرینی پختنم ت ...

عزیزم منم خ دوس دارم بیشتر از یک ماهه نخوردم⁦☹️⁩

من چون زود ویار اومد سراغم فقط میتونم ب زور ی کم میوه بخورم. قبلاً شیر می‌خوردم ک بعد دگ نتونستم ماست و شیر و خرما خیلی خوبه یا تخم مرغی کدکاملا پخته شده باشه...فقط مواظب باش آب بدنت کم نشه ک یبوست نگیری...کاهو بخور و سبزیجات 

عزیزم منم خ دوس دارم بیشتر از یک ماهه نخوردم⁦☹️⁩ من چون زود ویار اومد سراغم فقط میتونم ب زور ی کم م ...

آخی😞

برعکس من فوق العاده اشتهام زیاد شده همش گرسنمه😞😞

باشه عزیزم مرسی از راهنماییت😍🥰😘

آخی😞 برعکس من فوق العاده اشتهام زیاد شده همش گرسنمه😞😞 باشه عزیزم مرسی از راهنماییت😍🥰😘

چه خوووب.من تا هفته ۵ خوب بودم بعدش دگ بهم ریختم😘😘😘مبارک باشه بارداریت عزیزم.انشالله بسلامتی این دوران شیرین رو پشت سر بذاری😍

نه بابا مثبته من که همیشه بی بی چک درست گفته بهم زیاد استفاده کردم خیالت راحت وبارداریت مبارک

مرسی عزیزدلم😘😘😘

چه خوووب.من تا هفته ۵ خوب بودم بعدش دگ بهم ریختم😘😘😘مبارک باشه بارداریت عزیزم.انشالله بسلامتی این ...

فدات عزیزم..ممنون همینطور برای شما😘مواظب خودت و نی نی ت باش😍😍

استارتر جان مبارک بشه ایشالا که صحیح و سالم به دنیا بیاد نینیت لطفا برای منم دعا کن 4 ساله دلم نی نی میخواد هنوز قسمت نشده خیلی بی قرارم دعا کن انتظارم تموم شه و خدا منم لایق مادر شدن بدونه و منم بتونم با خبر باردار شدنم همسریمو خوشحال کنم