2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 338 پست
خوشبحالت😚..من خیلی خوابم میاد اما نمیتونم بخوابم لرز دارم یه کم صبح رفتم آزمایش دادم ساعت ۷ جوابشو ...

شایدضعف داری گلم..منم میفهمیدم نی نی دارم نمیخوابیدم😂ای جون بسلامتی عزیزم

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایدضعف داری گلم..منم میفهمیدم نی نی دارم نمیخوابیدم😂ای جون بسلامتی عزیزم

نمی‌دونم والا صبحونه هم خوردم بعد از اونم یه تیکه کیک خوردم ولی انگار گشنمه هنوز

سلامت باشی عزیزدلم

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
دوستان اینم بی بی چک صبحم مثل یه نخ نازک هاله انداخته نظرتون چیه؟

یه هاله دیده میشه عزیزم...انشالله که نی نی داری

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
منم سر دخترم لرز داشتم طبیعیه

واقعا؟..تا دیشب داغ بودم الان سردمه😣

دردای قبل بی بی چکت که فکرمیکردی درد پریوده وپریودت نمیومده

نه دائم نبود شبا بیشتر بود.ولی شدید...طوری که فکر میکردم پریود شدم میرفتم نوار بهداشتی میذاشتم

نمی‌دونم والا صبحونه هم خوردم بعد از اونم یه تیکه کیک خوردم ولی انگار گشنمه هنوز سلامت باشی عزیزدلم

دیگه الان دوتاشدین زود زود گرسنه ت میشه..رسیدگی کن به خودت عزیزم..اگه توشهرغریبی خدانکنه ویارداشته باشی سخته فک میکنم

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
چن روز دیگه تکرارش کن..مبارکه عزیزم قطعانی نیه😍

وا باورم نمیشه .اینم بگم شوهرم واریکوسل داشت و مشکل جهش اسپرم که تو نامزدی. عمل کرد و. بعد عمل بازم اسپرمش  جهشش کم بود. دکتر گفت بعید میدونم بچه دار بشید خودمم کیست داشتم.خلاصه بعد عروسیم ماه اول اقدام کردیم اونم نزدیک موعد. پریم خیلی نا امید بودیم ولی بار. اول شد.به حرف دکترا نمیشه اعتماد کرد فقط خدا باید بخواد.این ماهم ماه اول اقداممونه تا ببینیم خدا چی صلاح بدونه برامون😊

نه دائم نبود شبا بیشتر بود.ولی شدید...طوری که فکر میکردم پریود شدم میرفتم نوار بهداشتی میذاشتم

منم دیشب یهودرد داشتم فک کردم پریود شدم رفتم دستشویی دیدم ترشحه 

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
دیگه الان دوتاشدین زود زود گرسنه ت میشه..رسیدگی کن به خودت عزیزم..اگه توشهرغریبی خدانکنه ویارداشته ب ...

خیلی ناشی ام😞واقعا کاش مامانم پیشم بود ..نمی‌دونم باید چیکار کنم

از صبح سه چهار بار زدم زیر گریه😑

منم دیشب یهودرد داشتم فک کردم پریود شدم رفتم دستشویی دیدم ترشحه 

این ماه اقدام داشتی عزیزم؟از موعد پریودت گذشته؟