2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 3124 بازدید | 338 پست
پس احتمال نی نی داشتنت خیلی بالاس عزیزم استرس نداشته باش😍 ببین من آخرین پریودم ۱۲ اردیبهشت بود تو ...

نه۳۵روزه م..من اینهمه سال تاریخ پریودمواشتباه حساب میکردم از بعدپریودیم حساب میکردم..بعدفهمیدم بایدازروز اول پریودی حساب میکردم😫😫

نه حالت تهوع نه اصلا..فقط دوسه روزه خیلی ضعف میکردم زیادگرسنه م میشه همین دیشب ساعت ۳شب بیدارش کردم میگم گرسنمه پیتزامیخوام😐اخرش نون پنیرخورم😂

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
نه۳۵روزه م..من اینهمه سال تاریخ پریودمواشتباه حساب میکردم از بعدپریودیم حساب میکردم..بعدفهمیدم بایدا ...

عیب نداره عزیزم خیلیا اشتباه حساب میکنن..اما بازم از موعدت زیاد گذشته و درد نداری من بعید می‌دونم از کیست باشه

آره دیگه گرسنگی زیاد از علائم بارداریه من هفته پیش شدیدا گرسنه م میشد و همش انگار معده م خالی بود و هیچی نخورده بودم اما یکی دو روزه اصلا نمیتونم چیزی بخورم به زور یه کم ماست میخورم که از گشنگی نمیرم😄و حالت تهوع هام خیلی زیاد شده

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس گرسنگی زیاد..حالت گر گرفتگی..یا درد زیر شکم و درد کمر مثل درد پریود حتی اگه هیچ کدوم ازینا رو ...

ا

اشتهام دوسه روزه زیادشده..گرگرفتگی یکی دوهفته پیش زیادداشتم..دردپریودی هرچندساعتی یبارداشتم حتی یشب خیلی دل درد داشتم..حتی تخمدانامم دردمیگرفت بعضی روزا یهو..ولی حالت تهوع ندارم نوک سینه هامم حساس نشده..خیلی هم خوابالوشدم تازگیا زودخسته میشم یهوچشام میره خوابم میبره..کسلم یجورایی

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
عیب نداره عزیزم خیلیا اشتباه حساب میکنن..اما بازم از موعدت زیاد گذشته و درد نداری من بعید می‌دونم از ...

خداکنه ازکیستم نباشه..اگه باردارباشم کیستم دفع شه 🙏😢وای عزیزم خیلی زود ویاراومده سراغت..میوه زیادبخور..نرفتی پیش متخصص یامرکزبهداشت برای تشکیل پرونده؟؟یاسونو

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
ا اشتهام دوسه روزه زیادشده..گرگرفتگی یکی دوهفته پیش زیادداشتم..دردپریودی هرچندساعتی یبارداشتم حتی ی ...

خب اینا علائم بارداریه عزیزم انشالله😍منم زود خسته میشم حتی وسط ظرف شستن یا غذا درست کردن باید یه کم استراحت کنم باز دوباره ادامه بدم

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
خداکنه ازکیستم نباشه..اگه باردارباشم کیستم دفع شه 🙏😢وای عزیزم خیلی زود ویاراومده سراغت..میوه زیادب ...

بخاطر کیستت استرس نداشته باش عزیزم اگه باردار باشی خدا خودش حافظ و نگهدار تو و نی نی ت هست..تازه پیش متخصص میری و همش تحت نظری نگران نباش😘

چرا رفتم پیش دکتر گفت طبیعیه مال بعضیا زود علائم میاد سراغشون..قراره ۲۵م هم برم که برام سونوگرافی و یه سری آزمایش بنویسه 

خب اینا علائم بارداریه عزیزم انشالله😍منم زود خسته میشم حتی وسط ظرف شستن یا غذا درست کردن باید یه کم ...

ان شاءالله🙏من یه ماشین لباس شستم به شوهرم میگم بروپهن کن میگه ای تحفه دیگه داره زورت زیادمیشه😂😂😂گفتم عوضش شاید میخوام نی نی بیارم واست

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
ان شاءالله🙏من یه ماشین لباس شستم به شوهرم میگم بروپهن کن میگه ای تحفه دیگه داره زورت زیادمیشه😂😂😂 ...

والا😒 ما اینهمه سختی میکشیم اونا یه لباس پهن کردنو زورشون میاد😒

کار خوبی کردی اصلا به خودت فشار نیار مجبور میشه خودش انجام بده😁😁😁

بخاطر کیستت استرس نداشته باش عزیزم اگه باردار باشی خدا خودش حافظ و نگهدار تو و نی نی ت هست..تازه پیش ...

ازمایشای تیروئیدوفشارخون وکم خونی وویتامینه فک کنم میخوادبنویسه واست..من ایناروهشت ماه پیش انجام دادم مرکزبهداشت پرونده تشکیل دادم گفت ازمایشت تایسال اعتبارداره اگه تواین مدت باردارشدی بیاری دیگه نیازنیس تکرارش کنی..جوابمم بگیرم اگه مثبت بود ان شاءالله ان شاءالله میرم پیش متخصص..من حتی همون هشت ماه پیش مرکزبهداشت خودش قرص ویتامین دی داد بهم گفتش هرماه یدونه بخور..اسید فولیک یک داد گفتش هرشب سه ماه قبل بارداریت بخوری من ۶-۷ماه اسیدفولیک خوردم دیدم باردارنمیشم فایده نداره قرصاروترک کردم گفتن زیادیش باعث بیش فعالی بچه میشه مشخص نبودکی باردارمیشم

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
والا😒 ما اینهمه سختی میکشیم اونا یه لباس پهن کردنو زورشون میاد😒 کار خوبی کردی اصلا به خودت فشار ن ...

هاااع والا..بس گشادن..حالاخداییش شوهرم وقتی مریضم یااگه خسته نباشه بهش بگم کمکم میکنه یام  میگه دست نزن نرسیدم انجام بدم یکیومیارم یکی دوساعت تمیزکنه بره..الانم گیرداده به شکم نخواب بیدارم میکنه همش..هرچی میگم ازالان هنوراشکال نداره حساس شده بیدارم میکنه😩😩گفتم نگران نباش من ادای باردارارو درمیارم😂😂😂

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
ازمایشای تیروئیدوفشارخون وکم خونی وویتامینه فک کنم میخوادبنویسه واست..من ایناروهشت ماه پیش انجام داد ...

آره چون من آزمایشهای قبل بارداری رو نرفته بودم و یهویی باردار شدم گفت حتما باید برم که انشالله مشکلی نباشه..

آره خوبه که رفتی..یه قدم جلویی..برا منم اسید فولیک نوشته شبی یه دونه میخورم ولی برای ویتامین گفت فعلا نمیخواد ..

هاااع والا..بس گشادن..حالاخداییش شوهرم وقتی مریضم یااگه خسته نباشه بهش بگم کمکم میکنه یام  میگه ...

دستش درد نکنه ..آره شوهر منم خیلی هوامو داره خداروشکر.. خدا خیرشون بده🥰🌹

الهی 😆ولی من بلد نیستم ادا دربیارم بعضی وقتا خودمم یادم می‌ره باردارم😂😂

چه پررنگم هست خدا از این بی بی چکا نصیب ما هم بکنه

عزیزدلم😍انشالله قسمت همه منتظرا🙏