2777
2789
عنوان

یه چیزی دیدم 😱😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 132 پست
همین سایت دیوار رو ببینید یک اپلیکیشن ساده خرید و فروشه ولی یکی مدل ماساژ 18 ساله میخواد . اون میگه ...

خب چرا اینارو تایید میکنن 😳 عجب همه برنامه هامون شده کثافت 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
اره نوشتم صیغه ساعتی 😂صیغه مث عقد دائم عده داره . اینا ه ر ز گ ی رو با این چیزا پیچیدن . درضمن کانا ...

آفرین منم شنیدم که مثل عقد دائم عده داره ،خیلی ها از مذهبمون سو استفاده میکنن وقتی ما هم صیغه رو قبول نمیکنیم،ماها صیغه ای که عده داشته باشه چیزی رو که مولامون گفته رو قبول داریم ،صیغه های این مدلی که نیم ساعت ،یکساعت ،دوساعت ،...اینا رو قبدل نداریم چون عده ندارن 

من به دنیا و قانونش کاری ندارم وجود بچه هام یه دنیاس👧👦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کی انلاینه گزارش بزنه تاپیک بترکه والا افراطی ها واستون گزارش میزنن همتون میترکید

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
یعنی نون شب داشت اشکال نداشت زن می‌گرفت؟ من بقیه رو نمیدونم ولی شوهرم اگه همه شرایط قرآنم که واسه چن ...

حالا میگی بخدا آدم نمیتونه تحمل کنه شوهر من بعضی وقتا شوخی میکنه باهام میگه تو رئیس باش یکی دیگه بگیرم برات کمک دست باشه انقد داد میزنم هی میخنده 😂😂😂😂

من به دنیا و قانونش کاری ندارم وجود بچه هام یه دنیاس👧👦
یعنی نون شب داشت اشکال نداشت زن می‌گرفت؟ من بقیه رو نمیدونم ولی شوهرم اگه همه شرایط قرآنم که واسه چن ...

میدونی عدالت چیه؟ عدالت اینع که مرد روز اولی که میره خواستگاری خانمش بهش بگه که من قراره 4 تا زن بگیرم تو مشکلی نداری؟! و اگر اون زن با این شرایط بپذیره دیگه بی عدالتی در حقش نشده 

اما در غیر اینصورت قطعا بی عدالتیه چون خلاف عرف جامعه بشری هست

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

منابع اسلام قرآ،ن سنت پیامبر و ائمه هست . وقتی در مورد چیزی صحبت میکنید اول علمش رو بدست بیارید بعددد در مووردش صحبت کنید. 

صیغه برا کس که شرایط ازد دایم رو نداره نمیتونه ازد دائم کنه چه خانم یا آقا از نظر مالی یا از هر لحاظ دیگه نمیتونه فعلا ازد دایم کنه یا مسافر هست یا معذوریت یا نیازش خیلی بیشتر از این حرفا هست یا ...‌ برا همه که یه نسخه نمیشه پیچید ‌ فورا نگید شما حاضزی همسر خودت اینکارو بکنه. اسلام به همه جزئیات توجه داره حالا بعضیا به این  اسم همه غلطی انجان میدن بحثش با اصل مطلب یکی  نیست. اکه واقعا به همه چیز همونطور که هست باشه این مشکلات پیش نمیاد . اسلام دین کاملیه و  هدفش روابط سالم و در چارچوب که به کسی آسیبی نرسه برا کسی که شرایطش رو نداره دایم ازد کنه طبق یه سری شرایط که راحتر هست ازد موقت هست بخاطر اینکه فساد و بی بندباری رواج پیدانکنه . بنیان خاتواده خیلی مهمه که اگه یه بچه ای بدنیا بیاد پدر و مادرش معلوم باشه. از لحاظ مهریه برا زن گفته.و شانیت انسان رو حفظ کرده. این چیزی که زیاد داره رواج میدا میکنه اصلا جیزی که تو اسلام‌مورد تایید باشه نیست. 

زنی که این کار و میکنه روح و جسمش و میفروشه که در ازاش پول بگیره.میدونم خیلیاتون چوب این قضیه رو خور ...

معمولا مردایی که همسر و بچه هاشونو تو خونه و زندانی میکنن و بی توجهی میکنن و رسیدگی نمیکنن جانماز هم آب میکشن خودشون اهل انواع کثافت کاریا هستن

.

بنظرتون زني كه شوهرش مسافرته! چيكار بكنه؟! اسلام به آقا اجازه داده توي مسافرت زن صيغه كنه!!! پس زن اون آقا چي؟!! پس متاسفم براي مردي كه به بهانه مسافرت عذر خودش رو شرعي ميدونه و توجيه ميكنه خودش رو واسه كثافت كاري، نفرت انگيزه مردي كه خودش زن داره بره بغل يه زن ديگه! به هر دليل و عنواني