2777
2789
عنوان

یه چیزی دیدم 😱😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 132 پست
( ب لحاظ ادبیات ) موافق اون حرف شما ک نیستم 🙈 ولیکن  می دونی ؟  برای اونایی عادی  ک ...

دقیقا همینطوره. خیلی از چیزایی که شرعا و قانونا درست نیست و گناه هست رو هدف دار تایپیک میزنن در موردش حرف میزنن تا عادی بشه.وقتی هر روز ببینی یکی میاد میگه زن همسایه مون با یکی بود گرفتن . پسرعموم اینطور ..فلانی اونطور و الی آخر . کم کم برا ذهن عادی میشه.

خو وقتی صریح میپرسن صریح هم جواب میشنون دیگه😅😅 خدارو شکر من تا حالا از این خانواده ها ندیدم، من خ ...

حس می کنن ( بعضیا) هر چی وقیح تر باشن ، کول ترن !!!!😥

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مخالف محرمیت بین‌دوتا نامزد یا دوتا ادمی که عاشق همن و مجردن اما فعلا شرایط ازدواجو ندارن و نمیخو ...

این باعث نمیشه اینا زن نگیرن ؟چون مسئولیتی ندارن وتعهدم صفره 

خدایا داده ونداده ات راشکر
توی اوایل سوره آل عمران یه آیه هست که گفته: آیات قرآن برخی آیات حکم محکم دارن و برخی آیات ایات متشاب ...

لطفا آیه ی قران تفسیر به ناحق نکنید. کمی مطالعه بفرمائید .... 

دلیل صیغه  محرمیت و فلسفه داره. چه ربطی به آیات محکم و متشابه داره.مغلطه نکنید

این باعث نمیشه اینا زن نگیرن ؟چون مسئولیتی ندارن وتعهدم صفره 

نه منظورم دونفر که عاشقن

نه‌که‌دونفر فقط برا س ک س

اونکه اصلااااااا

نه بابا همه مردا زن میگیرن فقط اون فلز خراباش بعد ازدواجم ادامه میدن کثافت کاریاشونو

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
از برکات .....می باشد این کثافت کاری ها

چ ربطی داره .قیمه رو میریزی تو ماستا.

آدم اگه انسانیت داشته باشه شرف داشته باشه هیچوقت سراغ همچین کارایی نمیره.خیلی نیاز داشته باشه ب پول این راهش نیس هزارویک راه دیگه هس ن این کثافت کاریا.باید انسان بود چ داخل باشی چ خارج

دقیقا همینطوره. خیلی از چیزایی که شرعا و قانونا درست نیست و گناه هست رو هدف دار تایپیک میزنن در مورد ...

من کی هدفدارتاپیک زدم عزیزم من اصلا مخالفم واصلا امروز چنین چیزیو دیدم عنوانمم ببینی نوشتم که راسته یا نه مگه احمقم طرفداری کنم 

خدایا داده ونداده ات راشکر

توی قرآن خیلی خیلی محکم و یه جورایی ترسناک خدا درمورد زنا حکم داده : گفته هرگز گرد عمل زنا نگردید که گناهی بس بزرگ است

بعد من نمیدونم چجوری بعضیا که معتقد هم هستن اینقد راحت و بدون شک و تردید و بدون حکم واضح و قطعی درباره صیغه در قرآن ، میرن سراغ صیغه. صیغه ای که اگه اشتباه باشه و مورد قبول خدا نباشه کم زنا داره

فقط به خاطر یه هوس گذرا

ای وای...

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

کاش دروغ باشه 

دختر ساده ای مگه

وجود داره خوبم داره

چالشون تو مشهده

اما بضی شهرای دگ هم دارن

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
اصلا حالم بدشده مگه دختر هیجده ساله نمیتونه کارکنه مگه پدرمادرندارن اینا خدایا 😢😢

بعضیا ذات ندارن .وگرنه راه های زیاد حلالی برای کسب درامد هست .اصلا گدایی خیلی بهتره تا اینکارا