2777
2789
عنوان

یه چیزی دیدم 😱😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 132 پست

ودر پایان شکر خدا که نه این زنا نه مردان متاهلی که باهاشون میرن حلال خدارو حرام نمیکنن و در راستای قوانین شرع و اسلام پیش میرن.علی برکت الله.سینه چاک کنید.جواب ریپلای سینه چاکهارو نمیدم.خدا قسمتشون کنه

من مسلمان نیستم

اصلا بحث مسلمان نیست

اون کافرشم دوس نداره شوهرش دوتا زن داشته باشه یا ب غیر خودش به کسی دیگه توجه کنه

بحث چند همسری شرایط داره

نه اینکه نون شب نداره بره 3 تا زن بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین سایت دیوار رو ببینید

یک اپلیکیشن ساده خرید و فروشه ولی یکی مدل ماساژ 18 ساله میخواد . اون میگه همسفر انتالیا میشم پول میگیرم 😯 یکی زده گوشی اپل لازم دارم پول ندارم برام بگیرید یکی هم دنبال جوراب دست دوم زنونه با بالاترین قیمته

بیشتر از بحث اخلاقی قضیه ، شدت بیماریهای جنسی و روحی آدمو میترسونه

تازه کانال اعتماد هم دارن مردا پیام میدن تشکر میکنن بابت این موارد از مدیر گروه. مثلا یه مرده ای نو ...

واییییییی خاک بر سر همچین زنایی بی آبرویی

من به دنیا و قانونش کاری ندارم وجود بچه هام یه دنیاس👧👦
اصلا بحث مسلمان نیست اون کافرشم دوس نداره شوهرش دوتا زن داشته باشه یا ب غیر خودش به کسی دیگه توجه ک ...

کافر اگه منظورتون کشورای دیگه هست که نمیتونه دو تا زن داشته باشه چون جرمه.

من که یه مردی میشناسم وضعش عالی دو تا زن هم داره😑

تازه کانال اعتماد هم دارن مردا پیام میدن تشکر میکنن بابت این موارد از مدیر گروه. مثلا یه مرده ای نو ...

😨😷

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کافر اگه منظورتون کشورای دیگه هست که نمیتونه دو تا زن داشته باشه چون جرمه. من که یه مردی میشناسم ...

نه اونا کافر نیستن

کافر یعنی هیچ خدایی نداشته باشی

بیشتر آدمای روی کره زمین خدارو قبول دارن حالا ب نحو دیکه 

خدارو قبول نداشته باشی کافری

منظورم پست ترین ادم روی زمینه

منم میگم دوزنه بودن خوب نیست

چیکار کنیم تو اسلام اومده،خودمونو بکشیم :/

زنی که این کار و میکنه روح و جسمش و میفروشه که در ازاش پول بگیره.میدونم خیلیاتون چوب این قضیه رو خور ...

چون خودمون این حقو به مردا میدیم، چون تو هر خیانتی و هررابطه غلطی حداقل تو همین سایت همه مون دیدیم که زن مورد لعن و نفرین قرار میگیره و مرد فریب خورده😑از ماست که بر ماست، حق نفس کشیدنم دست خودمون نیست مردا واسه مون تعیین میکنن چی بپوشیم، کجا بریم و.... 

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 
تقریبا نیمی از اروپا اتئیست هستن. خب منم قبول نداشتم و دین رو رها کردم وقتی با عقل جور درنمیومد فهم ...

موفق باشی

رها کردی خودن میدونی

ولی به راحتی نگو،مرتد به حساب میای حکمت اعدامه

به این ماه قسم صیغه حرامه و کلاه شرعیه ( مذهب ما که قبولش نداره ) مگه میشه خدا چنین حکمی و بزاره ...

مذهب ما هم صیغه این مدلی که عده نداره بله حرام میدونه ولی صیغه ای که در یه جای معتبر وبه مدت یکماه ،یکسال و ...بسته بشه کاملا حلاله ،این مدل صیغه ها من دراوردی کار زناکارای کثیفه وگرنه مذهب ما هیچ وقت دروغ نیست ،مثلا زنی که سرپرست نداره و چن فرزند کوچیک داره کسی که دستش به دهنش میرسه میتونه از طریق صیغه کردن خانومه حالا به مدت چن وقت (نه به چن ساعت)به اون خانواده از نظر مالی کمک کنه 

من به دنیا و قانونش کاری ندارم وجود بچه هام یه دنیاس👧👦
اصلا بحث مسلمان نیست اون کافرشم دوس نداره شوهرش دوتا زن داشته باشه یا ب غیر خودش به کسی دیگه توجه ک ...

یعنی نون شب داشت اشکال نداشت زن می‌گرفت؟ من بقیه رو نمیدونم ولی شوهرم اگه همه شرایط قرآنم که واسه چندهمسری گفته داشته باشه بخدا یه لحظه ام تحملش نمیکنم اگه اینکارو کنه،اصلا همینو توهین میدونم به خودم که باید بتونه عدالتو رعایت کنه بعد بره زن دوم و سوم بگیزه😑😑😶

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست...