2777
2789
عنوان

رابطه ی گرم عاشقانه من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24273 بازدید | 380 پست
اسی این مونالیزا واس زیر بغلم تاثیر داره ؟

من برای سفید کردن زیربغلم لیزر موی زاید انجام دادم جلسع ای ۲۵

خیلی روشنتر شد بعد لیزر هم نشاسته رو خمیر کردم گزاشتم تو ناحیه بمونه دگ سفید سفید شدش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا درسته گلم😊ولی خب شوهرمن جزو اونایی بود که با هیچ دختر و خانمی رابطه نداشته ولی بخاطر این فیلم ...

خيلي هم عالي.

به نظرم اعتماد به نفس واقعي در اخلاق وسواد و در تميزي و زيبايي طبيعي هست. راستش خيلي به جراحي هاي زيبايي اعتقادي ندارم مگه در سنين بالا مثل من!😄

عزيزم اون تيرگي طبيعي هست و براي اكثر خانم ها هم همونه دليلي نيست بخام طبيعت اون ناحيه رو عوض كنم

تیرگیش طبیعی نیس

چون از ژیلت استفاده میکنیم موهاش زخیم و تیزه میشه ک رنگ پوستو تیرع میکنه

تیرگیش طبیعی نیس چون از ژیلت استفاده میکنیم موهاش زخیم و تیزه میشه ک رنگ پوستو تیرع میکنه

خوب من سالهاست ليزر كردم براي رفع موي زايد ،ولي كلا معتقدم حساسيت بيش از حد نبايد داشت .چون خيلي از اين روش ها قطعي ١٠٠ نيست

گفتن واژنشون نگفتن صورتشون ک؟؟؟؟ خب تا وقتی نکنن شوهرشون اونجاشونو نمیبینه ک عاشقش بشه ک 😜😜😜😂😂 ...

فرق می کنه عزیزم

اگه فکر کنید متوجه می شوید:

رابطه جنسی باعث ایجاد علاقه و تحکیم اون میشه 

و این با این که بگیم واژن را سفید کردم و شوهرم بهم علاقه مند شد ؛ خیلی فرق می کنه

اتفاقا برید ببینید آمار خیانت و طلاق در زندگی هایی که خانومش مرتب به دنبال زیباسازی خودشه، بیشتره یا کمتره؟

من این چیزها را رد نمی کنم ولی بهتون میگم که این کارها باعث عشق نمیشه....

اسی ظاهرا قصدش تبلیغ یه موسسه لیزر بود که اون را در غالب این حرف مزخرف به خوردمون داد....

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز