2777
2789
عنوان

رابطه ی گرم عاشقانه من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24273 بازدید | 380 پست
علت اين كار رو اصلا متوجه نميشم!!! همسرخيلي از ماها تا به حال به الت تناسلي خانم ديگه نگاه نكرده و ق ...

تیرگیع ی قسمت از بدن زیباییی نیس قطعن

بعدشم نیاز نیس ک شوهرتون مال کسی رو دیده باشه😂

اگه اون قسمت تیره سفید بشه زیباتر و لذت بخش تره دگ

علت اين كار رو اصلا متوجه نميشم!!! همسرخيلي از ماها تا به حال به الت تناسلي خانم ديگه نگاه نكرده و ق ...

حرفت درسته ولی خیلی از مردا حداقل یه بار فیلم مبتذل دیدن پس نمیشه گفت تصوری ندارن ولی بخاطر دوست داشتنشون این چیزا رو ندید میگیرن ضمن اینکه اصلا لذت جنسی به رنگ اون ناحیه مربوط نیست به تمیزی و حس و حال طرفین مربوطه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بنظرم مردایی به زنشون خیانت نمیکنن که اول زنشون دستپختش خیلی خوب باشه دومم همون رابطه

بگو مردت خودت نه مردا

مردی که عاشق زنش باشه عاشق هآ عشق الکی نه و اینکه ذاتش خوب باشه خیانت نمیکنه😍

آموزش بورسبه صورت مبتدی و با زبان ساده در این کانال لینک:navasanbazrexa@ همراه با تحلیل
عزیزم کاری ب اون دسته از آقایون ک ذاتن خیانتکارن ندارم ولی اکثر آقایون کم کم از خانم زده میشن خانوما ...

بله منم موافقم بهتره که ادم خودشو دوست داشته باشه و به خودش اهمیت بده این مهم ترین چیزه

اگ هزینش زیاده حداقل بجای ژیلت اینا از واجبی پودر موبر استفاده کنین خیلی بهتر از ژیلته خدایش...ب مرور رنگشم از تیرگی در میاره

👈تولید کننده افکار خودت باش ن مصرف کننده اراجیف مردم👉
مردی که بره خیانت کنه ذاتش معلومه حالا چه زنش اندازه اورانگوتان پشم و مو داشته باشه چه الهه زیبایی ب ...

دقیقا من انقدر مرد دیدم خانوم خوشگل داره ولی بازم داره کثافت کاری میکنه .رابطه جنسی خیلی مهمه ولی ظاهر درصد کمی تاثیر داره مهم اینه که  بدونی چطوری انجامش بدی حسی که داری و به پارتنرت انتقال میدی خیلی مهمه دوم اینکه اکثرا خیانت ها از جانب مردا بر خلاف تصور خیلی ها عاطفیه!یعنی برای ارضای عاطفی این کارو کردن نه جنسی پس اخلاق و رفتار و رابطه عاطفی حرف اولو میزنه چه برای شوهر چه زن

فکر نمیکنم هیچ خیانتی بخاطر رنگ و شکل ناحیه تناسلی باشه شاید یه زن پرمو و کثیف حال بهم زن باشه ولی این چیزا طبیعت خانماست حتی بازیگرای اون فیلم ها هم دارن فقط کم وزیاد داره که نژاد آسیایی زیادتره...خودتونو نگران این چیزا نکنین ولی به خودتون برسین🤗

نه عزیزم از من پرسیدن کجا انجام دادی  منم آدرس دادم

اسی این مونالیزا واس زیر بغلم تاثیر داره ؟

خیلی وقت نیس که آدم ریلکسی شدم. دنیا به کاممه. بااینکه سنم زیاد نیس ولی دارم به تک تک آرزوهام میرسم. شایدم به این خاطر هست که دنیارو جدی نگرفتم. سخت گذشت بهم تا فهمیدم منم یه روزی میمیرم.دیگه بعد یه سال مرگم کسی منو یادش نمیمونه. حتی پدرمادرمم دیگه زیاد منو یاد نمیکنن. حتی عشقم. حتی دوستام. دارم به تک تک آرزوهام میرسم چون دل خوشی دارم. این دل خوش رو یکماهه که بهش رسیدم. واسه هیچ چیزی خودمو ناراحت نمیکنم. حرفای مردم رو اگه به کامم نباشه به یه ورم میگیرم. خیلی وقت نیس که دیگه اگه مردم سوالی میپرسن جوابشونو نمی دم یا اگرم بدم کوتاه . چون زندگی من به کسی ربط نداره. خیلی وقت نیس آدمارو میشناسم. تقریبا از روزی که با نینی سایت آشنا شدم خیلی چیزا اومده دستم.  هنوز 20ساله م نشده ولی از یه آدم30ساله بیشتر میدونم. خیلی وقته تحویلم نگرفتن دوروبریام . ولی الان افتادن به پام. دارن پاچه خواریمو میکنن. کی باورش میشه دارن پاچه خواری یه دختر 19ساله شهرستانی رو میکنن؟  آره کسگم خیلی چیزا یاد گرفتم. درس رو دوست ندارم چون فرقی بحالم نکرد. حالمو خوب نکرد. باعث نشد از زندگی چیزی یاد بگیرم. هر کاری دوس داشته باشم میکنم. حرفت حق باشه با جونو دلم قبولت دارم و میگم چشم. حرفت حق نباشه یه گوشم دره یه گوشم دروازه. دنیا قبلنا به کامم تلخ بود . خیلی سخته منی که دوستام سرم جنگ و دعوا داشتن که با کدومشون برم بیرون و با کدومشون حرف بزنم یهو تنها شم. باورت نمیشه اگه بگم از اون چهل پنجاتا دوستی که داشتم یکیشم نموند باهام . دیگه نمیخام هیچ دوستی داشته باشم. چند ساله تنهام .پیشونی خدامو میبوسم که گذاشت من تنها باشم .تنها نمیشدم الان اینهمه خوشبخت نمیبودم. فقط یکماهه فهمیدم زندگی چیه. چجور باید باشم. چیکار باید بکنم. از زندگی چی میخام .کوچیکترین چیزا هم مثل یه فیلم نگا کردن منو خوشحال میکنه. دیگه از آدما خوشم نمیاد . از هیچکی . امیدوارم توام یه روزی به خوشبختی که من دارم برسی.
حرفت درسته ولی خیلی از مردا حداقل یه بار فیلم مبتذل دیدن پس نمیشه گفت تصوری ندارن ولی بخاطر دوست داش ...

خوب مردي كه نتونه بين يه پ و ر ن استار و زنش فرق بذاره اصولا خيلي با درايت متعهد نيست  چه بسا هيكل اون اقا هم قطعا متفاوت هست با فيلم!!!!و اينكه روانشناسا معتقدن فيلم پ و ر ن ديده نشه به همين دليل هست. بله كيفيت اصلي رابطه به نظرم به سياهي و سفيدي اون ناحيه نيست،

ببین اول ژیلت میزنی سه چار روز بعد ک نوکای مو کوتاهن و میخارن معمولن از دستگاه استفاده کن درد داره و ...

مرسی عزیزم  خیلییییی لطف کردی😍🌸💐

خسته تر از اینم که بحث کنم 😑اگه نظرتون مخالفه ریپلای نکنین لطفا
تیرگیع ی قسمت از بدن زیباییی نیس قطعن بعدشم نیاز نیس ک شوهرتون مال کسی رو دیده باشه😂 اگه اون قسمت ...

عزيزم اون تيرگي طبيعي هست و براي اكثر خانم ها هم همونه دليلي نيست بخام طبيعت اون ناحيه رو عوض كنم

خوب مردي كه نتونه بين يه پ و ر ن استار و زنش فرق بذاره اصولا خيلي با درايت متعهد نيست &nbs ...

کاملا درسته گلم😊ولی خب شوهرمن جزو اونایی بود که با هیچ دختر و خانمی رابطه نداشته ولی بخاطر این فیلما تصور نادرستی داشت😕منم اوایل اعتماد به نفسم کم بود ولی الان واقعا به حرفتون رسیدم ☺

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز