2777
2789
عنوان

رابطه ی گرم عاشقانه من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24273 بازدید | 380 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانوما ایرانی چربی های شکمم یکم کم کنن و رو اندام کار کنن خوبه!

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
خداییش همسرمن فوق مردای اینجاست برای داشتن رابطه گرم و عاشقانه این چیزا ملاک صددرصدی نیست تو زندگی ...

عزیزم بالاخره آدم باید تلاش کنه همیشه برا همسرش بهترین باشه منم همسرم ازم نخواس ولی خودم دوس دازم براش ایده آل باشم

شوهرتم خوشگل میکنه یا فقط شما به فکر رابطه ی عاشقانه ای؟

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
بله رابطه ی جنسی واقعا کمک به استحکام رابطه میکنه 

ایشون که نگفتند رابطه جنسی 

گفتند واژنم را لیزر کردم روابطمون بهتر شد

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی من بفرستید؟ پدر مظلومم را به تازگی با تصادف از دست داده ام. 😭💔 باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح پدر من و اموات خودتون در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه. 🤲❤💚

چه چیزا  

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز