2777
2789
عنوان

رابطه ی گرم عاشقانه من و همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 24273 بازدید | 380 پست
عزیزم بالاخره آدم باید تلاش کنه همیشه برا همسرش بهترین باشه منم همسرم ازم نخواس ولی خودم دوس دازم بر ...

استارتر هزینه اش چقد شد تو چند جلسه تموم شد و ایا واقعا تیرگی رفع شد و دیگ مو در نمیاد

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک توسرم اونوقت من خودمومیکشم ورزش میکنم،شوهرم میاد دادمیزنه خاک توسرت همه روآب کن خیالت راحت شه😒😐بی لیاقت چاق دوست😤

اگه این آخرین برگه..اگه این فصل پاییزه ..شریک این شرابی باش که توگیلاسامیریزه..اگه آخرین لحظه..اگه این آخرین روزه..بزاراون جنگلی باشم که مغرورونمیسوزه..همه روزای تبعیدوکنارتوسفرکردم..پناه لحظه هام بودی من ازتوبرنمیگردم...❤

من خیییییلی دوست دارم لیزر کنم ولی چون قصد بارداری دارم میترسم بعدا واسه بچه دار شدنم مشکلی بوجود بیاد؟؟؟

چند وقت طول میکشه؟؟ 

میشه ۳ ماهه تمومش کرد ؟

سه ساله آنلاین نشدم تازه برگشتم😂
اخخ عاشق شدنی که به سفیدیه اونجا ربط پیدا میکنه بخوره تو سرش

والله دیگ‌گفتن به شوهرتون عشق و رابطه بدین ولی من همینم نمیخواد هزینه کنه یا هم شرشو کم کنه

مگه خودشون خیلی زیبان ک ماراضی باشیم😆

ولی خدایی خیلیا اهمیت میدن دیگه ب زنشون مثل همسر این خانم

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍
چقدر شد هزینه اش؟ چند جلسه هستش؟ من حرفت موافقم

ممنون عزیزم بعضیا جوری جبهه میگیرن آدم فک میکنه عین زمان مامان بزرگا جدا از شوهرشون میخوابن😂😂😂

یک جلسه ۲ و پونصد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز