2777
2789
چاقت کرد؟چ مدت خوردی

اره چاق میکنه ولی حوصلم نمیگیره بخورم یکم خواب اوره در عرض یه ماه مثلا اگه خوب بخوری ۲ کیلو من یک چهارم میخوردم 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اره چاق میکنه ولی حوصلم نمیگیره بخورم یکم خواب اوره در عرض یه ماه مثلا اگه خوب بخوری ۲ کیلو من یک چه ...

ن بابا من خیلی میخورم هرچی دم دستم باشه میخورم سیر ک شدم خوابم میگیره تا دوسه ساعت میخوابم چاق کنه اشکالی نداره ادامه میدم ممنون😘😘

بدترین آدما همونایین ک میدونن از چی حساسی ودقیقا همون کارو انجام میدن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ن بابا من خیلی میخورم هرچی دم دستم باشه میخورم سیر ک شدم خوابم میگیره تا دوسه ساعت میخوابم چاق کنه ا ...

اگه بعد از ظهرا جایی نمیری یک چهارم قرص روزانه بعد صبحانه بخور اون وقت هم ناهارتو خوب میخوری هم شام ولی بعد از ظهر حسابی خوابت میگیره مثل چی🤣🤣

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اگه بعد از ظهرا جایی نمیری یک چهارم قرص روزانه بعد صبحانه بخور اون وقت هم ناهارتو خوب میخوری هم شام ...

🤣🤣🤣یک چارم یک چارم خوردم دیدم دیگه خوابم نمیگیره عادی شده الان کامل میخورم بعد صبونه میخورم قرصو میخوبم ناهر میخورگ میخوابم شام میخورم میخوابم😊

بدترین آدما همونایین ک میدونن از چی حساسی ودقیقا همون کارو انجام میدن