2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شاید منم روزه گرفتم اینجوری شدم  شدم پوست و استخون

من ۱۶۸قدمه ۴۷وزنمه خلی لاغر شدم جالبه همه تابهم میرسن متوجه میشن میگن لاغرشدی فیافت بدشده 😢😢مخمرآبجو با سیپرو میخورم اشتهامو بتز کرده ولی فعلا تغیری نکردم راهشو پیدا کردی بمنم بگو خواهش میگمنم

بدترین آدما همونایین ک میدونن از چی حساسی ودقیقا همون کارو انجام میدن
من ۱۶۸قدمه ۴۷وزنمه خلی لاغر شدم جالبه همه تابهم میرسن متوجه میشن میگن لاغرشدی فیافت بدشده 😢😢مخمرآب ...

جالبی نداره که میگی جالبه تا میرسن متوجه میشن اخه وزن ۴۷ برای قدت واقعا کمه منم لاغر شدم از خودم بدم میاد😭😭😭

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
من ۱۶۸قدمه ۴۷وزنمه خلی لاغر شدم جالبه همه تابهم میرسن متوجه میشن میگن لاغرشدی فیافت بدشده 😢😢مخمرآب ...

عزیزم درست میشه نگران نباش غذای کبابی و گوشت و خیار و اینا رو امتحان کن بقیه ببخشیدا به اونا هیچم مربوط نیست لاغری برای بعضیا جذابیت 

آقایون درخواست دوستی ندین 

جالبی نداره که میگی جالبه تا میرسن متوجه میشن اخه وزن ۴۷ برای قدت واقعا کمه منم لاغر شدم از خودم بدم ...

آره میدونم😢راهی پیدا کردی بمنم بگو من فقد سینه   ب.اسن دارم مچ دستام پاهام عین چوب بستنیه

[QUOTE=92102680]عزیزم درست میشه نگران نباش غذای کبابی و گوشت و خیار و اینا رو امتحان کن بقیه ببخشیدا به اونا هیچم مر 

غذای کبابی وگوشت تو این گرونی باید باشه ک بخورم ولی خیارو میتونم بخورم بقیا رو ماهی یکی دوبار

آره میدونم😢راهی پیدا کردی بمنم بگو من فقد سینه   ب.اسن دارم مچ دستام پاهام عین چوب بستنیه

من یه مدت سیپرو هپتادین خوردم خوب شدم ولی ماه رمضون همشو از دماغم دراورد😂😂

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
من یه مدت سیپرو هپتادین خوردم خوب شدم ولی ماه رمضون همشو از دماغم دراورد😂😂

چاقت کرد؟چ مدت خوردی