2777
2789

من زدم

بعدش هیچی. من خودم میرفتم تزریق میکردم بعدم خودم تنها برمیگشتم خونه. فقط گاهی سردرد میشدم که چون سابقه میگرن داشتم و فشار خیلی پایین، طبیعی بود

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زدم بعدش هیچی. من خودم میرفتم تزریق میکردم بعدم خودم تنها برمیگشتم خونه. فقط گاهی سردرد میشدم که ...

ملنترا یادت جواب ازمایشهاموبهت فرستادم خوندی.اونموقعه کاربرین پامادور بود

فشاروبالامیبره یاپایین ؟

فشار باید حین تزریق چک بشه . من فشارم تو بارداریم خیلی پایین بود پایین هم میموند با سرم

یادم نیست تورو

خوب چی شد رفتی دکتر سرم داد بهت؟ دکترت کی بود؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اره .بهم سلکسانوسرم داده.عارفی

خوب عادفی که دیگه رو دستش نیست هر چی گفت انجام بده نگران چی هستی؟

من برعکس معمولا فشارم بالامیشه.حالامیترسم باسرم بدتربشه

فشارت بره بالا قرص متیل‌دوپا تجویز میشه تو بارداری هم مجازه نگران نباش اگه آسپرین هم داده باشه که باز فشار رو کنترل میکنه

نگران تپش قلب وفشارمم

نه بابا من اینهمههه از دوستامون سرم زدن هیچکدوم فشارشون بالا نرفت

دوست من فشارش خیلی بالا بود متیل دوپا هم میخورد اما سرم اصلا فشارشو بالا نبرد. اون ۵ تا همزمان میزد 

نه بابا من اینهمههه از دوستامون سرم زدن هیچکدوم فشارشون بالا نرفت  دوست من فشارش خیلی بالا بود ...

خوب خداروشکر.خیالم راحت شد.فردامیرم بگیرم تزریق کنن.مانترا سمت انقلاب کدوم بیمارستان تامین اجتماعی تزریف میکنه؟

خوب خداروشکر.خیالم راحت شد.فردامیرم بگیرم تزریق کنن.مانترا سمت انقلاب کدوم بیمارستان تامین اجتماعی ت ...

اونجا رو نمیشناسم ولی بیمارستان الغدیر تزریق داره که ارزونه. بیمارستان بقیه الله هم تزریق داره قیمتش خوبه باید بپرسی.