2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 90 پست
چون واقعا هیولاس تو یا ازدواج نکردی یا مادرشوهر نداری خخ

منم مبگم واقعا هیولاس . ولی تویی که پسر داری حواست باشه فردا به پسرت وابسته نشی هی قربون صدقه پسرت بری و  هی سر اعصاب عروس خانم راه بری 

خداوندا، خداوندا قرارم باش و یارم باشجهان تاریکی محض است، می‌ترسم کنارم باش        خدایا جگرگوشه هامو به خودت می سپارم🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نی نی سایت همه مادر شوهرا لولو هستن بی تربیتن ولی شوهراشون که دست پرورده ی همون مادره باتربیتن خوشگلن باادبن اصلا شبیه ماماناشون نیستن جوری توصیف میکنن که آدم فکر میکنه نادرشوهرا پسراشونو از سر راه آوردن

تکلیفم مانند کبریت های خیس هیچگاه روشن نمیشود

مادرشوهری نداری که وقتی خواهرشوهرت خونه خرید و تو یک ماه بعدش خونه خریدی

بهت بگه خداروشکر همیشه آرزو میکردم دخترم اول خونه بخره آخه روحیه اش خیییلی حساسه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

مادرشوهری نداری که وقتی بابات کلی سیسمونی اورد چید

بیاد نگاه کنه و فقط فقط فقط بگه (((((قشنگه))))))

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

اووووووف.امان از دست مادرشوهر و پدرشوهر و خواهرشوهر و برادرشوهر و پدرزن و مادرزن و خواهر زن و برادر زن بد.بخدا همه جا هست.تو شانس آوردی خوبه.البته برای منم الان ازش نالانم همچین بدم نبودا ولی الان واسه خودش شده دیو دو سر.امیدوارم که همچنان مادرشوهرت خوب باقی بمونه

تو نی نی سایت همه مادر شوهرا لولو هستن بی تربیتن ولی شوهراشون که دست پرورده ی همون مادره باتربیتن خو ...

تازه مادرها خودشون هم بهترین مادرشوهر دنیا هستن😃

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
بنظر من اسم مادر شوهر و خواهر شوهر در رفته همه ی اداها زیر سر عروساس 

آره عزیزم تو راست میگی.

خواهرشوهر ندیدی که خودزنی کنه بگه من چرا تو خانواده شوهرم کتک میخورم این نمیخورم چرا من رو اذیت می کند نمیذارین من عروسیمون رو اذیت کنم

احتمالا مادرشوهرت تا حالا بهت نگفته برو یکم ارایش کن تا بشه تو صورتت نگاه کنیم. 

یا مادرشوهرت جلو خودت قسم نخورده که کاری میکنه پسرش طلاقت بده.

یا مادرشوهرت پشت سرت و از طرف تو دروغ تحویل شوهرت نداده جوری که شوهرت رو بندازه به جونت و از شوهرت کتک بخوری.

احتمالا مادرشوهرت بعد از اون کتکه که از شوهرت خوردی نیومده بگه حقته بوده تازه کمت هم بوده، ناراحتی برو طلاق بگیر.

احتمالا مادرشوهرت تا حالا نیومده تو در و همسایه هرچی فحش زشت ناموسی که لایق خودش بوده رو بهت بده و بره.

عزیز فکر کنم این چیزارو ندیدی که این تاپیک رو زدی