2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 90 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثلا مامانم ی عروسی داره اینقدر نحسه وندید بدیده باورت نمیشه بیا وببین چقدر دروغم میگه

دقیقا مثل عروس ما کلا میخوام ی روز ی تایپک بزنم از اداهاش بگم تا باور همه بشه همیشه مادر شوهرا بدنیستن ی زمانی مشکل از خودمونه 

دقیقا مثل عروس ما کلا میخوام ی روز ی تایپک بزنم از اداهاش بگم تا باور همه بشه همیشه مادر شوهرا بدنیس ...

والا باور کن برم خونه مامانم عروسمون نباشه چقدر راحتیم تا اون باشه حتی ی تکونم نمیتونی بخوری الا خبرشو رسیده 

اصلا خیلی برام جای سواله

نفست عزیزم ازجای گرم بلندمیشه

مثلامادرشوهرت تاحالابهت گفته فلان اتفاق بدی که برای پدرشوهرت افتادازپاقدم بچه توبوده نگفته دیگه وگرنه شمام می امدی اینجااه وناله میکردی،این موضوع یکی ازتاپیکای صبح بود

استثناهمیشه هست مادرشوهرشمام جزشونه،چون مادرشوهر شماخوبه دلیل نمیشه حرف بقیه چرت وپرت باشه

دقیقا مثل عروس ما کلا میخوام ی روز ی تایپک بزنم از اداهاش بگم تا باور همه بشه همیشه مادر شوهرا بدنیس ...

پیشاپیش خورده شدنت توسط عروسای سایت رو تسلیت عرض میکنم😂😂

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
منم قبل ازدواج باور نمی کردم مادر شوهر بدم باشه ،چون مادرم خیلی با عروساش مهربونه ،ولی بعد ازدواج یک ...

عههه.این که مادرشوهر منه😅😅

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
مادرشوهری نداری که وقتی بابات کلی سیسمونی اورد چید بیاد نگاه کنه و فقط فقط فقط بگه (((((قشنگه))))))

بازم خوبه گفت قشنگه مادرشوهرمن اصلا نمیومدنواتاق ببینه خواهرشوهرم به زورآوردش اومددم دراتاق بااخم نگاه کرد ورفت ی کلمه هم حرف نزد.ولی خدایی خواهرشوهربزرگم خیلی خوبه خیلی تشکرکردازمامان وبابام وگفت واقعاسنگ تموم گذاشتید

من خودم‌شخصه با مادرشوهرم هیچ مشکلی ندارم ولی  ب اونایی ک از مادرشوهرشون بد میگن حق میدم چون با چشم خودم دیدم چقد بضی از زنا برا عروساشون بدجنس ان.چون خودت نداری فک نکن بقیه الکی میگن.الن من پدرشوهرم خیلی بیشوره‌.ازش متنفرم شاید کسی ک پدرشوهرش خوبه بگه مشکل از منه.ولی نمدونه ک اون چ جونوریه  زود قضاوت نکن

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده