2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 90 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا خیلی برام جای سواله

مادرشوهری نداشتی که وقتی جهیزیه تو با ذوق و شوق چیدی زنگ بزنه بهت بگه خانوادت برات ارزش قائل نشدن با این جهیزیه اوردنشون

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
بعضی مادر شوهر ها کم مونده برای رابطه جنسی آدم هم نظر بدن مثلا بگو اینجوری خوب نیست اونجوری ..... . ...

مادر شوهرمن که ماهی یه بار خونه ماست به احترامش هممون تو پذیرایی میخوابیم بعد اگه یه موقع یواشکی باشوهرم موقع خواب حرف بزنیم هزار تا متلک بارمون می کنه

نظر بدن اره خیلی دیدم...ولی چرا فکرتو با نظراش درگیر میکنی بلاخره همون کاری ک دوست داری رو انجام بده

آخه تو که نمیدونی میره یه دارو گیاهی هایی که من دوست ندارم درست میکنه با زور می ریزه تو حلقم می بینه من عق میزنم ولی میگه تو نمی فهمی من میفهمم.تو همه چی دخالت میکنه 😑

مادرشوهری نداری که با اینکه هر هفته میری خونش یه شبم خونش میخوابی ،شر راه بندازه که باید یک روز در میون به من زنگ بزنی

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
نه والا دارم ولی انچنان خوبه وخوش اخلاق باور نمیکنم مادر شوهر اینچنین بد باشه

منم قبل ازدواج باور نمی کردم مادر شوهر بدم باشه ،چون مادرم خیلی با عروساش مهربونه ،ولی بعد ازدواج یک عفریته رو کنار خودم دیدم ،یک خیکی بد دهن،یک مداخله گر بی وجدان ،یک زندگی بر هم زن ،یک چاق جنگ جو