2777
2789

باورتون میشه من دبیرستانی بودم یه با سوتین نزده بودم داشتم تو خیایون راه‌میرفتم مانتومم نازک نبود بلوزم زیرش بود.یه مردی رد شد از کنارم گف عه سوتین نزدی😨😨😨😨باورتون میشه در این حد اشعه ایکس دارن.

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه بعضیام پایه ن دارن توصیف میکنن😏

حرف زشت که نزدیم شما فکرت پرواز بده ببین یک زن یک مادر همه چیزش بخاطر بچه اش تحمل می کنه از اندامش می زنه از خواب از استراحت 

آقایون درخواست دوستی ندین 

باورتون میشه من دبیرستانی بودم یه با سوتین نزده بودم داشتم تو خیایون راه‌میرفتم مانتومم نازک نبود بل ...

آخه تابلوعه

آویزون و شل

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
باورتون میشه من دبیرستانی بودم یه با سوتین نزده بودم داشتم تو خیایون راه‌میرفتم مانتومم نازک نبود بل ...

خخخخخخ

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
شتتتت😦

این شت ینی چی ؟ چندبار امشب شنیدم

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 
حرف زشت که نزدیم شما فکرت پرواز بده ببین یک زن یک مادر همه چیزش بخاطر بچه اش تحمل می کنه از اندامش م ...

حرف زشت نزدی اما الان میان واست گزارش میزنن لغوت میکنن😑😑😑فرار کن