2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیاید 😔😔😔😭😭😭

1055 بازدید | 100 پست

احساس افسردگی دارم... انتخابم برای ازدواجم اشتباه بود ... با عشق ازدواج نکردم... دارم خودمو نابود میکنم... هر روز از یکی خوشم میاد تو دلم میگم کاش مثلا شوهر منم فلان ویژگی رو داشت... به عبارتی انگار همه ی پسرا خوبن جز شوهر من ... من پرستارم... مرد اطرافم زیاده... ازشون توجه ک می بینم مقایسه میکنم با شوهرم... حتی خجالت میکشم ک شوهرمو به کسی نشون بدم ... اما اصلا اهل رفیق بازی و خیانت نیستم تو دلم فقط میگم کاش... بچه ها تو رو خدا بگید چیکار کنم از کسی خوشم نیاد... 

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا؟شوهرت زشته؟

نه بنده خدا زشت نیس... خیلی معمولیه... ولی میدونی دوس نداره به تیپش برسه.. من از اول دوس داشتم شوهرم خیلی خوش تیپ باشه ولی شوهرم پیراهنای گشاد و شلوار پارچه ای همیشه می پوشع

تصور کن که بقیه دخترا از شوهرت خوششون بیاد چه حسی بهت دست میده... شوهرت هم همین حس بهش دست میده

اخه شوهرم خیلی اذیتم کرده من از همه لحاظ ازش سر بودم خیالم خوش بود ک حتما اخلاقو داره ک فهمیدم اونم نداره

خب چرا وقتی دوسش نداشتی ازدواج کردی؟خصوصا اینکه پرستاری و تو اجتماعی.مگه تحت چه فشاری بودی؟

نفهمی کردم. خواهرکوچکترم با کسی بود میخواست ازدواج کنه منم هول شدم خالبه بیشعورمم همش میگفت بخت و این حرفا ... با دلسوزی به شوهرم قبول کردم

اخه شوهرم خیلی اذیتم کرده من از همه لحاظ ازش سر بودم خیالم خوش بود ک حتما اخلاقو داره ک فهمیدم اونم ...

عزیزم همه یه سری نقطه ضعف دارن

اونایی که تو محیط کار می بینی مطمئن باش تو محیط خونه زمین تا آسمون فرق دارن 

کاش دلها در چهره ها بود.....
عزیزم همه یه سری نقطه ضعف دارن اونایی که تو محیط کار می بینی مطمئن باش تو محیط خونه زمین تا آسمون ف ...

من چیکار کنم از کسی خوشم نیاد ... بیچاره شدم فکر کنم روانی شدم...چیکار کنم زود عاشق نشم... احساس تباهی دارم