2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم؟تو خونه امروز تنهای تنهام خیلی فشار روانی رومه دارم دیوونه میشم نمیدونممم دلم میخاد یکی ارومم ...

منم داشتم ازاین روزا

میدونم که دراین مواقع هیچی ارومت نمیکنه

من تنهاکاری که میکنم اینه که سرمو گرم میکنم با گوشی و...

منم یه ماهه تقریبا تو استرسم انگار دنیا رو سرم خراب شده

چرا؟چیشد اینطوری شدی؟من خیلیاحساس عمیق تنهایی بی مصرفی بی کسی و بدبختی دارم حس میکنم دوباره دارم افسردگی میگیرم

منم داشتم ازاین روزامیدونم که دراین مواقع هیچی ارومت نمیکنهمن تنهاکاری که میکنم اینه که سرمو گرم میک ...

اخه چجوری امروز برنامه ریخته بودم برم بیرون دنبال کار بگردم انقدر خواهرام کار ریختن سرم نتونستم نشستم خونه کارایی که سپردنو انجام بدم و شام درست کنم فکر میکنم کم کم باید تیمارستان بستریم کنن بغض گلومو گرفته اما فقط اشک میاد از چشام

نه متاهل نیستم منم تا الان میتونستم به پی ام اس و مشکل هورمونی ربطش بدم اما الان دیگه نه😭

اگر بتونی یه فعالیت بیرون خونه داشته باشی به حفظ روحیهات کمک میکنه

مثلا صبح نیم تا یک ساعت بری هرروز پیاده روی

من متاهلم دارم روانی میشم مخصوصا روزایی که تو خونه بمونم جدیدا اینو فهمیدم باید بزنم بیرون

شاید به توهم کمک کنه

اگر بتونی یه فعالیت بیرون خونه داشته باشی به حفظ روحیهات کمک میکنه مثلا صبح نیم تا یک ساعت بری هرروز ...

من پدرم اجازه نمیده هرروز برم ببرون امروز بعد دو هفته نبودن خونه گفتم برم بیرون هم دنبال کار بگردم هم روحیم عوض شه که نشد🥺😭شماام اره برین خوبه