2777
2789
عنوان

دلم گرفته بیاید 😔😔😔😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 100 پست
[QUOTE=91956091]1سال و نیم[/QQUO ازش بدت میاد یا متنفری ؟

متنفر نیستم ولی اگه بخوام جدا بشم دلم براش میسوزه خیلی سختی کشیده با پدر معتادش... من خیلی خانوادم با خانوادش فرق داشت. خیلی حماقت کردم از اولش... دلم سوخت ... 

اگر آسان بود همه می توانستند انجامش دهند❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چیکار کنم از کسی خوشم نیاد ... بیچاره شدم فکر کنم روانی شدم...چیکار کنم زود عاشق نشم... احساس تبا ...

نه عزیزم این حرفا چیه

آدم از کسی که رفتارش خوب باشه خوشش میاد طبیعیه شاید حساس شدی

کاش دلها در چهره ها بود.....
متنفر نیستم ولی اگه بخوام جدا بشم دلم براش میسوزه خیلی سختی کشیده با پدر معتادش... من خیلی خانوادم ب ...

میفهمم.خیلی شرایط سختیه .به خودت اینقدر عذاب نده.همینجوری ادامه بده.پیش مشاور برو. رابطه خصوصیتون خوبه؟

وا یعنی چی دلت میسوزه.مگه ضعیفه یا مشکل داره؟بیشتر میتونی توضیح بدی. خصوصیت مثبت داره ؟

خانوادش آس و پاسن غیر یکی از خواهراش ک معلمه

پدرش معتاده ... من با صفر زندگیمو شروع کردم اگ کمکای پدرم نبود عروسی هم نمی تونستیم بگیریم. تنها خصوصی خوبش اینه یه کار ثابت داره

نه عزیزم این حرفا چیه آدم از کسی که رفتارش خوب باشه خوشش میاد طبیعیه شاید حساس شدی

نه یه پسره هستش من ازش خوشم اومده تا یه هفته هم می بینمش چه کنم... بعدش میره... 

پس یا سنت کمه و یا اعتماد به نفست پایینه.

من همه چیم خوبه بخدا... همه جا ازم تعریف میکنن. فقط به سطح خیلی پایین تر از خودم رفتم ... شوهرم مثلا تو جمع میاد اخم میکنه من حتی استرس دارم شوهرمو ب دوستام معرفی کنم میترسم گرم نگیره 

خانوادش آس و پاسن غیر یکی از خواهراش ک معلمه پدرش معتاده ... من با صفر زندگیمو شروع کردم اگ کمکای پ ...

چون پرستار هستی خیلی مهربونی و خواستی براش مادری کنی و عین بیمارهات دلت به حالش سوخته و ازدواج کردی باهاش.اونم رنج کشیده و تو هم شدی مادر 

میفهمم.خیلی شرایط سختیه .به خودت اینقدر عذاب نده.همینجوری ادامه بده.پیش مشاور برو. رابطه خصوصیتون خو ...

خوبه ولی میگه تو خیلی سردی

چون پرستار هستی خیلی مهربونی و خواستی براش مادری کنی و عین بیمارهات دلت به حالش سوخته و ازدواج کردی ...

من جواب مثبت دادم ک دلش نشکنه اصلا فکر نکردم به ازدواج... همون روز خواستگاری فهمیدم ب درد هم نمیخوریم ... ولی بعضی اوقات همه چی زود اتفاق میوفته ... عاقل نبودم