2777
2789
عنوان

بچه ها ،کیا شوهرشون بچه ی اخره?

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 68 پست
من شوهرمـ بچه اخره.ولی اصلا به باباش وابسته نیس مامانش فوت شده.بااباش یه زن دیگه گرفته.بااینکه توی ...

والا مردا زنشون فوت میشه ،زن میگیرن.اماااااا زنا شوهرنميکنن ک

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم فاميلم.و شوهرم میگه مامانم با تو راحتره.نمی دونه ک من ناراحتممممم

افرین 😭😭 حالا به این چیزا فکر نکن انشاالله که اون روز نرسه 😭 شما چجوری فامیل میشین 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
افرین 😭😭 حالا به این چیزا فکر نکن انشاالله که اون روز نرسه 😭 شما چجوری فامیل میشین 

جوابتو دادم،پاکش کردم شناخته نشم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
جوابتو دادم،پاکش کردم شناخته نشم

من نخوندم ... اشکالی نداره فدای سرت ... مهم اینه که فامیلین و اون باهات راحته منم همین مشکل دارم متاسفانه خدا به دادمون برسه ... ما با هم تو یه ساختمونیم 

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
چرا باید وقتی دور از جون یکیشون میمیره اونا برن با بچه هاشون زندگی کنن؟؟؟؟؟

من گاهی پدرشوهرم میرفت پیش خواهرش ميخابيد،مادر شوهرم طبقه بالای ما بودن.شوهرمممممم گیر ک بیا پیش ما بخاب.مادر شوهرم هم ازخداخواسته تا 12شب نميخابيد و خوش و بش ميکرد

منم شوهرم بچه اخره به مادرش خیلی وابسته بود وقتی مامانش فوت کرد شوهر من افسردگی گرفت و سه سال تقریبا طول کشید که حالش خوب بشه البته مامانش خیلی گل بود منم خیلی دوسش داشتم 

توی این چند سال هم هیچکس نرفت با پدشوهرم زندگی کنه الان که چارسال گذشته میخاد زن بگیره تنها نباشه

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
من نخوندم ... اشکالی نداره فدای سرت ... مهم اینه که فامیلین و اون باهات راحته منم همین مشکل دارم متا ...

ما باهم تو ی ساختمون بودیم.واااي امان از اون روزا.اگر همون اول مستقل بودیم.کلی شرایط زندگيمون فرق میکرد.و اينقد حرمت بین من و شوهرم ازبین نميرفتتت

منم شوهرم بچه اخره به مادرش خیلی وابسته بود وقتی مامانش فوت کرد شوهر من افسردگی گرفت و سه سال تقریبا ...

خدا رحمتشون کنه.بخدا من هیچ انتظار هیچ محبتی ندارم از مادر شوهرم.فقط اینکه درک کنه ،پسرش الان زندگی داره واسه خودش.ب مسافرت نیاز داره.ب تنهایی نیاز داره.ولی دريغ

خدا رحمتشون کنه.بخدا من هیچ انتظار هیچ محبتی ندارم از مادر شوهرم.فقط اینکه درک کنه ،پسرش الان زندگی ...

خودتون هم باید براشون جا بندازید که برای اونا هم جا بیفته 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز
خودتون هم باید براشون جا بندازید که برای اونا هم جا بیفته 

چجوری?وقتی شوهرم میگه من نمیتونم مسافرت برم ب اونا نگم

باکمال میل قبول میکنم.چون همین قبل عید که مامانم خونه نداشت شوهرم گفت بیاد با ما. تاآخرعمرنوکرشم هستم... هرچندبرامامانم خونه ساختیم امالطف شوهرم یادم نمیره... شاید نتونم بامادرشوهرم خیلی بسازم اما دلیل نمیشه نگهش ندارم

اگر مجبور بشی ،قبول میکنی?

پدرشوهرم ده سال پیش فوت شده.سه تایی زندگی می‌کردن با خواهر شوهرم که مجرده و الآنم با خودشونه چون حقوقش هم گیر ایشون میاد.سهم ما رو ندادن تازه.از سال ۹۴ دوبار اسباب کشی کردم بازم باید پاشیم از اینجا...همه کاراشون رو به ما میگفتن الان دگ نصفه شب گفتیم زنگ نزن چون باردارم و نمیتونم تنها باشم.ولی اگه روزی قرار بر نگه داشتن باشه که میشه مجبوریم مساوی تقسیم کنیم با جاریم ک بعید می دونم زیر بار بره.البته احتمال زیاد خواهرشوهرم تنها می مونه که من حاضر نیستم همسایه هم بشم باهاش.چون خ اذیت میکنه و بداخلاقه