samaneeee مدیر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 207 عنوان بی نمازی | مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 19 پست سلام بچه ها شوهرم کاهل نمازه دعایی چیزی بلد نیستین نماز خون شه دلش نرم شه 1398/03/09 | 15:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
selene عضویت: 1397/04/06 تعداد پست: 38991 خدارو شکر عزيزم، خیلی دعا کردم منم که خدایا یه کسی وسیله شه یه خوابی یه تلنگری شوهر منم نمازخون شه&n ... ان شا الله
samaneeee مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 207 نماز یه نوع تشکر از نعمت های خداست زمانیکه یه همسایه یه پیاله آش میاره خدا وکیلی چند دقیقه دس ... واقعا همینه عزيزم، من خداروشکر شوهرم پول خوبی درمیاره من یه پولی دستم میاد حتی اتفاق خوب کوچیک محاله شکر خدا نکنم، تو دلم میگم چطور هرشب پولاتو میشموری ولی نماز نمیخونی شکر خدا نمیکنی، میترسم منم پای اینکارش بسوزم روزی زندگیمون کم بشه
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 17011 واقعا همینه عزيزم، من خداروشکر شوهرم پول خوبی درمیاره من یه پولی دستم میاد حتی اتفاق خوب کوچیک محاله ... سعی کن باعشق وبا یه رفتار خوب پسندیده بهش بگو چهل تا زیارت عاشورا نذر کن که ایشون توفیق پیدا کنه لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
samaneeee مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 207 سعی کن باعشق وبا یه رفتار خوب پسندیده بهش بگو چهل تا زیارت عاشورا نذر کن که ایشون توفیق پیدا کنه دعا کن عزیزم خدا خودش یه تلنگر بزنه بهش مرسی از راهنماییت خانوم
مامانبزرگپانیذ عضویت: 1397/04/01 تعداد پست: 17011 دعا کن عزیزم خدا خودش یه تلنگر بزنه بهش مرسی از راهنماییت خانوم چشم دختر گلم تونماز شب براش دعا میکنم لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین