2777
2789

والا منم شوهرم 2ساله نمازشو ترک کرده

هرجور با هرزبونی با هر ترفندی گفتم نماز بخون ولی دریغ...

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه قبلن میخونده 😒 

بعد شما وقتی عقد کردی مگه نمیدونستی که ایشون 

نماز میخونه یا نه که الان بفکر افتادی 

سر خودتو بدرد نیار .هیچکسم تو قبر  یکی دیگه نمیخابونن 

گلم اگه نمیخونه اسرار نکن خودش باید فهمه 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔

منم بی نمازم...اننننقدر دلم میخواد نماز بخونم...نمیدونم چرا انقد خرفتم😭حجابم کامله...با حیاهستم.چادری ام.دلم پاکه.فقط تو نماز بشدت بی اراده ام....از خودم بدم‌میاد

واسه سلامتی❤مامانم❤صلوات میفرستی؟✔

منم شوهرم دلش با روزه نیست شابد هر ماه رمضان ۵تاشوبگیره دلم میخواد گرمش کنم باهم سحری وافطاری بخوریم اخه تو خانواده ماهمه اهل روزه ان چ پدر وبرادرم چ شوهرخواهرام دلم میسوزه 

خدایا خودت محافظ دخترنازم باش
مگه قبلن میخونده 😒  بعد شما وقتی عقد کردی مگه نمیدونستی که ایشون  نماز میخونه یا نه که ...

قبلنم کاهل نماز بوده ولی مامان باباش خیلی مقیدن و گفتن مجرد اینطوریه پسردیگمونم همینطور بود زن گرفت الان نماز اول وقت میخونه منم گفتم لابد اینم همینطوره، نمیشه نخونه میترسم زندگیمون رشد نکنه خانومی 

منم بی نمازم...اننننقدر دلم میخواد نماز بخونم...نمیدونم چرا انقد خرفتم😭حجابم کامله...با حیاهستم.چاد ...

من خودمم همینطور بودم قبلن ولی دیگه نشستم به عواقبش فکر کردم و واقعا تاثیراتش و دیدم تو زندگیم که نماز خوندم چقدر خوب بود 

قبلنم کاهل نماز بوده ولی مامان باباش خیلی مقیدن و گفتن مجرد اینطوریه پسردیگمونم همینطور بود زن گرفت ...

خدا بخاد رزق روزی بده میده 😌 به شرطی که 

از راه دروست بره .

چون نماز نمیخونه دلیل نمیشه بگی خدا روزیشو قط میکنه

عزیزم هر چیزی جای خودش 

نماز هم ی عبادته در مقابل نعمت هایی ک بهمون داده 

تشکر کنیم و بیادش باشیم .حالا ممکنه کسی جور دیگه یاد خدا باشه 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
منم شوهرم دلش با روزه نیست شابد هر ماه رمضان ۵تاشوبگیره دلم میخواد گرمش کنم باهم سحری وافطاری بخوریم ...

دقیقا منم کل خانواده مون اهل نماز روزن خجالت میکشم بفهمن نماز نمیخونه، البته روزشو میگیره نمازم تنبلیش میشه فقط خیلی ناراحتم، خیلی مرد خوبیه دل رحمه حیفم میاد نماز نخونه 

نماز یه نوع تشکر از نعمت های خداست 

زمانیکه یه همسایه یه پیاله آش میاره خدا وکیلی چند دقیقه دست رو سینه میزارید وتشکر میکنید اونوقت خدا عزیزدل همه این همه نعمت جسمانی ودرطبیعت بهمون داد اونوقت ده دقیقه نماز اینقدر برامون سخته وطومار طومار فلسفه چینی میکنیم 

الهی که شماها بشینید ومن دور همتون بگردم وقربون همتون بشم سعی کنید این توفیق الهی رو ازدست ندید که وقت تنگه حتی اگه 100سال عمر کنیم بازم وقت تنگه 

پاشید یاعلی بگید

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
خدا بخاد رزق روزی بده میده 😌 به شرطی که  از راه دروست بره . چون نماز نمیخونه دلیل نمیشه بگی ...

میدونم عزیزم، آخه سرگردونم هست دل آشوبه اینا همش از بی نمازیشه