2777
2789
عنوان

مبارک خیلیا 💔🥲

581 بازدید | 43 پست

دیگه از زندگی بریدم

مبارک خیلیا

مبارک اونایی که همیشه برام دعای بد کردن

مبارکتون :)🥲

آرههه

من نابود شدم 💔

🛑🛑🛑🛑🛑این کاربر برای همیشه از نی نی سایت رفته ، پیام ها خوانده نخواهد شد ❌❌❌❌❌❌❌❌🛑🛑🛑 #حلالمکنید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

مگه فقط با دعای بقیه است، پس خودتون چی؟!

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

امام حسین داری غمت نباشه

داخل تایپیک های فیزیولژیک بانوان محترم شرکت نمیکنم . ادم هر چه قدر به خداوند نزدیک بشه از شیطان دور میشه و برعکس. انجام ندادن واجبات و ترک نکردن محرمات به شیطان نزدیکت کرده .دوره زمونه ای شده ادمای مذهبی هم داره اوضاعشون خراب میشه مگ. خدا کمک کنه.........وای به حال کسانی که حکم خدا که شامل انجام واجبات و ترک محرمات هست انجام ندن .......

تو بردیدی بعد مبارک خیلیا؟ن دختر جون ملت همه سرگرم زندگیشونن کسی بردو باختت واسش مهم نیس

چرا هست

یه نفر هست خیلی منتظر این لحظه بود

🛑🛑🛑🛑🛑این کاربر برای همیشه از نی نی سایت رفته ، پیام ها خوانده نخواهد شد ❌❌❌❌❌❌❌❌🛑🛑🛑 #حلالمکنید
متاسفانه همین ادمان زندگی رو خراب میکنن

از آدمااااااااا متنفرم

دیگه از همه بریدم

از همهههههه 💔💔

دیگه نمیخوام هیچ کس رو ببینم

با هیچ کس حرف بزنم

همه چی دروغه

کاش نسل بشر منقرض بشه

منم داشتم درس میخوندم یهو با دماپیی رفتم روی یه چیز دیدم سوسکه یعنیییی مردماااا الان حالم خرابه💔تار ...

هعی 💔