2777
2789
عنوان

کیا بچه سه ساله دارن بیایین یه لحظه

392 بازدید | 31 پست

سلام بچها پسرمن سه سالشه هر کلمه میگم پشت سرم تکرار میکنه البته تعداد کمیشو نمیگه جمله هم سه کلمه و دو کلمه میگه مثلا میگه مامان بریم بازار چکارکنم زود حرف بزنه؟نگرانم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تخم کبوتر بهش بده بخوره اگر گیر نیوردی تخم بلدرچین 😉

واقعا تاثیر داره شما امتحان کردین؟

من به دکتر گفتم گفت بچه شما به حرف افتادهفقط تاخیر گفتاری داره این چیزا فایده نداره

دختر من دوسال و نيمشه كامل كامل حرف ميزنه با تيكه كلاما تازه،٥تا سوره هم حفظه و كلي شعرم حفظه

برا تعريف نيومدم اما من تخم كبك و بلدرچين بهش دادم نميدونم تاثير همونه يا نه

يه بار تو همين سايت يه نفر ديگه هم دخترش مثل من خيلي زود حرف زده بود همينجور داده بود و برام جالب بود

اما ژنتيك هم خيلي تاثير داره

واقعا تاثیر داره شما امتحان کردین؟ من به دکتر گفتم گفت بچه شما به حرف افتادهفقط تاخیر گفتاری داره ا ...

تاثیرش اونقدری هست که مطمئن بودم جواب سوالت رو دادم 😘

غم اگر ترکم کند تنهای تنها میشوم 
دختر من دوسال و نيمشه كامل كامل حرف ميزنه با تيكه كلاما تازه،٥تا سوره هم حفظه و كلي شعرم حفظه برا ت ...

عزیزم کلا دخترا زودتر از پسرا ب حرف مییان و خیلی بهتر از اونا صحبت میکنن تو کودکی 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه