2777
2789
عنوان

کیا بچه سه ساله دارن بیایین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 31 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچهای شما کامل حرف میزنن ؟چکار کردین زود بحرف افتادن

والا بچه من سه سالشه هنوز نمیتونه کامل صحبت کنه بنظرم طبیعیه بعضی بچها زود ب حرف میان بعضیا دیر بچه منم دیر ب حرف اومد من بردمش دکتر گفت هیچ مشکلی نداره الکی ایراد روی بچت نزار حرف میزنه ...منم خیالم راحت شد

عزیزم کلا دخترا زودتر از پسرا ب حرف مییان و خیلی بهتر از اونا صحبت میکنن تو کودکی 

تو اطرافم اينجور نيست،هستن دخترايي كه ديرتر حرف زدن و پسرايي كه زودتر،اخه دختر خالم و دختر جاريم زود حرف نزدند با اينكه همسن دختر منن ولي دوتا پسر ميشناسم از اون دوتا پيشرفتشون بهتره

دختر من متشالله داخل يك سال دوسه ماه كلمه هاروميگفت كلا تايك سال ونيم دوكلمه ميگفت تادوسالگي سه كلمه الام سه سال وتازه رفته سه ماه مثل خودم ماشالله حرف ميزنه  يك كلمه هم جانميزاره صاف صاف حرف ميزنه

خدایابابت همه چیز شکر
والا کتاب که تا میام بخونم پاره میکنه  وقت خواب براش شعر میخونم

من از همون ۱۰ ماهگی براش کتاب میخوندم . یا تو کاغذ نقاشی میکشیدم میگفتم اگه گفتی این چیه ؟ یا بغلش میکردم میگفتم این یخچاله ، غذاهامونو خنک نگه میداره . 

هممممه چیز رو توضیح میدادم حتی دکل برق رو ! خیلی تمرین میکردم باهاش و هرشبم شعر و لالایی . 

دقیقا واکسن ۱۸ ماهگیو زده بودیم میگفت امپول درد کرد . 

فکر میکنم هیچی به اندازه ی وقت گذاشتن و تمرین و کتابهای جذاب تاثیر نمیذاره . البتتتته هر بچه ای تکامل کلامیش فرق داره .برادرشوهر من تا سه سالگیش درست حرف نمیزده . الان دبیرستان نمونه دولتی میره .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

عزیزم پسر منم سه سال و سه ماهشه ولی تازه داره بحرف میاد دکترم  بردم گفت همین داره چند کلمه میگه و اواها رو میگه نگران باش،ولی من بیشتر نگران قد و وزنشم،قد و وزن پسر شما چقدره؟