من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عزیزم من خیلی پیجای مختلف ارایشی رو دنبال میکنم این مدلایی ک برات فرستادم خیلی جدیدن. سعی کردم یکم غلیظ برات بفرستم چون گفتی زیاد ارایش نمیکردی. بعضی ارایشگرا میتونن رنگو بدون دکلره و دکوکرم برات در بیارن چون موهات بوره. ولی خب اکثرا انجام میدن دکلره یا دکوکرم رو. ولی چون قبلا ارایش نمیکردی زیاد ب نظر من برای عروسیت تغییر کن. اگر ارایش لایت میخوای جوری باشه ک زیاد بی روح نباشه. رنگای گلبهی و روشن رو برای ارایشت انتخاب کن چون هم ب پوستت میاد هم چهرتو شاداب نشون میده. الان تقریبا ارایش شاینی مده. ولی اگه دوس نداری ک ارایش مات انجام بده. چون موهات بوره ب نظر من کامل رنگشون نکن فقط توش هایلایت در بیار