2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم وقتی پوستت سفیده رنگ نکن

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢

عزیزم من خیلی پیجای مختلف ارایشی رو دنبال میکنم این مدلایی ک برات فرستادم خیلی جدیدن. سعی کردم یکم غلیظ برات بفرستم چون گفتی زیاد ارایش نمیکردی. بعضی ارایشگرا میتونن رنگو بدون دکلره و دکوکرم برات در بیارن چون موهات بوره. ولی خب اکثرا انجام میدن دکلره یا دکوکرم رو. ولی چون قبلا ارایش نمیکردی زیاد ب نظر من برای عروسیت تغییر کن. اگر ارایش لایت میخوای جوری باشه ک زیاد بی روح نباشه. رنگای گلبهی و روشن رو برای ارایشت انتخاب کن چون هم ب پوستت میاد هم چهرتو شاداب نشون میده. الان تقریبا ارایش شاینی مده. ولی اگه دوس نداری ک ارایش مات انجام بده. چون موهات بوره ب نظر من کامل رنگشون نکن فقط توش هایلایت در بیار

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
الان هزینه رنگ مو چنه 

بستگی داره که چه رنگی بخوای انجام بدی و اندازه موهات چقدره و خب ارایشگاها فرق دارن هرچی ارایشگاه معروفتر باشه و کارش بهتر باشه مسلما هزینشم بیشتره

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎