2777
2789
عنوان

بزرگی شکم

32770 بازدید | 40 پست

سلام دوستان

من حدود ۱ساله شکمم خیلی گنده شده انگار حامله م😢نمیدونم چیکار کنم؛گفتم ماه رمضان آب میشه چربیام ولی هیچ تغییری نکرده؛بعضی وقتا فکر میکنم شاید یه بیماری مثل کبد چرب دارم که نمیدونم کبد چرب ربطی به شکم بزرگ داره یا نه اینم بگم که خیلی کم تحرکم،اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بهم بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عرق زنیان بگیر بعد غذات دو قاشق غذاخوری بخور تا حدودی مانع جذب چربی میشه...

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

ای خدا امان از این چاقی 😕فقط باید چربی و شیرینی نخوری پیاده روی و باشگاه خیلی خوبه عالیه اونجا هم شکمت آب میشه هم روحیت خوب میشه 🤗

لطفا برای سلامتی مادرم صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد 

وای نگو کبد چرب .منم شکمم بعد زایمان بزرگه مونده رفتم آزمایش دادم واسه چکاب و یکم درد سینه راستم فهمیدم کبدم چربه گرید ۳. انقدر شوک بهم وارد شده. برنجو نون و گوشت قرمز و روغن و حذف کردم ورزش میکنم نون رو هم جذف کردم جو گرفتم.غذای اصلیم و کردم سوپ و اش و میوه سبزی. تو ۲۰ روز ۳ کیلو به راحتی کم کردم.  گفت اروم کم کن چون به کبدت فشار شدید میاد . الان قسمت راست بالا و زیر سینم یه درد خفیفی هم دارم.