2777
2789
عنوان

بزرگی شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 32787 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر تحرک کمه،منم همین شکلی میشم.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
واای میترسم،تازه هم ازدواج کردم یهو نازایی بیاره

اصلا بچه نداری و شکم اوردی؟؟😳

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
وای نگو کبد چرب .منم شکمم بعد زایمان بزرگه مونده رفتم آزمایش دادم واسه چکاب و یکم درد سینه راستم فهم ...

منم حسم میگه کبدم چربه باید برم دکتر،کلا خیلی تنبلم الان اسم دکترو میگم تو دلم میگم کیه که بره

۱ماه ورزش کردم حلقه زدم بعد عید بدتر شدم خیلی مراعات اصلا شیرینی نمیخوردم حس میکنم ورزش میشه بدتر می ...

منم میرفتم باشگاه فکرکنم اشتباهی میزدم حرکاتو بزرگ تر میشد شکمم ولی بعدش زیر نظر مربی باشی قشنگ کمکت میکنه.

قدووزنت چنده من وقتی ازدواج کردم ۵۳باقد۱۶۰بودمالان ۶۳هستم بعدتوخیابون خانماروباشوهرشون می بینم که چقدراضافه وزن دارن میگم بااومن یه بچه چقدرچاق بشن

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
قدووزنت چنده من وقتی ازدواج کردم ۵۳باقد۱۶۰بودمالان ۶۳هستم بعدتوخیابون خانماروباشوهرشون می بینم که چق ...

قدم ۱۵۷وزنم فک کنم ۶۴😢شوهرمم لاغرو بلنده خیلی خجالت میکشم

قدم ۱۵۷وزنم فک کنم ۶۴😢شوهرمم لاغرو بلنده خیلی خجالت میکشم

پس بایدحسابی پیاده روی کنی تومسیرم شکمت روسفت بد داخل تاده بشمار برنجم شش قاشق کن نونم چندتالقمه حیفه اول ازدواج اضافه وزن داشته باشی

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
پس بایدحسابی پیاده روی کنی تومسیرم شکمت روسفت بد داخل تاده بشمار برنجم شش قاشق کن نونم چندتالقمه حیف ...

میدونی اومدم شهر غریب پیاده روی اصلا نمیرم،اصلا دوست ندارم برم بیرون از طرفی هم کنکور دارم همون خونه چندتا بتونم حلقه برم،زیره و سرکه سیب چند نفر گفتن شاید بخورم نمیدونم تاثیر داره یا نه