2777
2789
عنوان

شیرم انگار به درد نمیخوره😭

241 بازدید | 23 پست

سلام مامانا  نماز روزه هاتون قبول درگاه احدیت

شیرم و دوشیدم ریختم تو شیشه ببینم بچم میخوره که وقتی بیرون میرم نخواد هی سینه بدم دهنش. 

دیدم شیرم خیلی کم رنگ مثل وقتی اب و نشاسته قاطی میکنی😔 

میدونین چرا اینطوری؟ 

مایعات زیاد میخورم به خاطر اون؟

شیشه رو دادم دهنش نمیتونه بخوره از بغل دهنش میریزه ۲ ماهشه چکار کنم؟

خداروشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزا مقوی بخور .آجیل و ارده و شیره و اینجور چیزا

خب بچه عادت نداره با شیشه بخوره طبیعیه ک نتونه بگیره

با شیشه شیر دادن هم بچه رو بدعادت میکنه ها یه وقت دیدی سینتو نگرف دیگه..اخه دختر خودم داشت این اتفاق واسش میفتاد میگم بهت

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

شیر شما هر جوری که باشه، شل یا چرب، برای بچه شما بهترینه.

اما اگر میخوای قوت بگیره یک هفته هر روز صبح فرنی آرد برنج با زیره سبز بخور، بعد از یک هفته، هفته ای یک بار بخور.

در کل محتویات شیر مادر به نسبت سن بچه تغییر میکنه.

شیشه رو هم باید چند بار امتحان کنی. با چند سر شیشه مختلف تا ببینی کدوم بهتره.

تیکر یک سالگی پسر دومم...

از نظر علمی نباید بارنگ و غلظت پی به چرب بودن و مفید بودن شیر برد

مفید بودنش بسته به تغذیه شما داره

تمام سینه رو که خالی کنید اوایلش روشن تره که از نظر تشنگی اونو سیراب کنه و ته شیرتون نیاز گرسنگیش رو برطرف میکنه

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla
از نظر علمی نباید بارنگ و غلظت پی به چرب بودن و مفید بودن شیر برد مفید بودنش بسته به تغذیه شما داره ...

چه جالب  خب این انقدری نمیخوره که به تهش برسه فکر کنم

خداروشکر
یعنی ندم؟ اخه تو خیابون بیچارم میکنه

نمیدونم عزیزم ..شما خودت بهتر میدونی چکار کنی

ولی من ب دخترم با شیشه آب میدادم بعد یه مدت واسش گریه میکرد شیر نمیخورد 😂

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐