سلام عزیزان یه سوال داشتم علایماتون چی بود قبل و بعد موعد پریود؟من ۴روزه تاخیردارم یک سال و نیمه منتظرم و این ماه لتروزل خوردم از روز موعدم سینه درد داشتم تا دیروز و الان دیه ندارم کمرم درد میکنه و زیر دلم گاهی اوقات سمت راست و گاهی هم سمت چپ تیر میکشه و درد میکنه و ترشح هم خیلی کم دارم و سفیدرنگه والا اونقدر بی بی منفی دیدم دیگه میترسم بی بی چک بزنیم و ناامیدم فقط خدارو به حق این ماه قسم دادم ناامیدم نکنه
❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤ خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
سلام من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون ....... امیرعباس جانم روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
تکرر ادرار سمت راست دلم تیر خفیف میکشید سفت شدن سینه
البته گاهیم سمت چپم
ترشحاتم داشتم
علائمم مثل شما بود فکر کنم بارداری
💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون ....... امیرعباس جانم روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
چه قدر امضات قشنگ بود وقتی خوندم اشکم سرازیر شد منم سه ساله منتظرم انشاا... خدا همین ماه حاجتتو داده
فدااات بشم انشاالله خدا به حق این ماه مبارک ناامیدم نمیکنه؟ و این ماه شما هم مامان میشی.من که این ماه گفتم ماه مهمونیه خدا هست خدا میزبانه مکه میشه مهمون خواسته ای داشته باشه و میزبان جوابشو نده ما که آددمیم ولی اون که خداست انشاالله این ماه دامن همه منتظران سبز بشه
❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤ خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین