2777
2789
عنوان

خانومای باردار یه لحظه میاین

210 بازدید | 24 پست

سلام عزیزان یه سوال داشتم علایماتون چی بود قبل و بعد موعد پریود؟من ۴روزه تاخیردارم یک سال و نیمه منتظرم و این ماه لتروزل خوردم از روز موعدم سینه درد داشتم تا دیروز و الان دیه ندارم کمرم درد میکنه و زیر دلم گاهی اوقات سمت راست و گاهی هم سمت چپ تیر میکشه و درد میکنه و ترشح هم خیلی کم دارم و سفیدرنگه والا اونقدر بی بی منفی دیدم دیگه میترسم بی بی چک بزنیم و ناامیدم فقط خدارو به حق این ماه قسم دادم ناامیدم نکنه

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

احتمالا باردارید

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات از ته دل از خدا میخوام بزودی دامنت رو سبز کنه.

گلم من دقیقا درد شکم پریودی خفیف داشتم گفتم الااااانه که پریود بشم بی بی گذاشتم دیدم هاله انداخت

رفت ازمایش دادم گفت مثبته

علایمش مثل پریودی هستش عزیزم

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن

انشاالله خدا از دهنتون بشنوه علایماتون چی بود؟مثه من کسی هست؟

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
برات از ته دل از خدا میخوام بزودی دامنت رو سبز کنه. گلم من دقیقا درد شکم پریودی خفیف داشتم گفتم الا ...

فدااات بشم یعنی منم مثل شمام همش میگم الانه پریود شم بعد بی بی چک درد شکمت تموم شد؟

تکرر ادرار

سمت راست دلم تیر خفیف میکشید 

سفت شدن سینه 

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤

من سینه هام ازیه هفته قبلش خیلی درد میکرد و سفت شده بود درد پریودیم داشتم یه روز عقب انداختم بی بی زدم زود پررنگ شد.

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
تکرر ادرار سمت راست دلم تیر خفیف میکشید  سفت شدن سینه

البته گاهیم سمت چپم

ترشحاتم داشتم

علائمم مثل شما بود فکر کنم بارداری

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
فدااات بشم یعنی منم مثل شمام همش میگم الانه پریود شم بعد بی بی چک درد شکمت تموم شد؟

ان شاالله گلم چرا که نه

همین الان که ۳ ماهم هست هم گاهی درد پریودی خفیف میاد سراغم. بی بی بزار نترس

کوچکترین هاااااله ای بندازه بارداری

من بعد ۱۰ دقیقه هاله ای کمرررررنگی انداخت همش میگفتم نه بابا این هاله کمه خیلی

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن
چه قدر امضات قشنگ بود وقتی خوندم اشکم سرازیر شد منم سه ساله منتظرم انشاا... خدا همین ماه حاجتتو داده

فدااات بشم انشاالله خدا به حق این ماه مبارک ناامیدم نمیکنه؟ و این ماه شما هم مامان میشی.من که این ماه گفتم ماه مهمونیه خدا هست خدا میزبانه مکه میشه مهمون خواسته ای داشته باشه و میزبان جوابشو نده ما که آددمیم ولی اون که خداست انشاالله این ماه دامن همه منتظران سبز بشه