2777
2789
عنوان

خانومای باردار یه لحظه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 24 پست
البته گاهیم سمت چپم ترشحاتم داشتم علائمم مثل شما بود فکر کنم بارداری

برام دعا کن به نی نیت بگو برای همه و من دعا کنه که خدا یه فرشته کوچولو ماه خودش قسمت ما بکنه 

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین
ان شاالله گلم چرا که نه همین الان که ۳ ماهم هست هم گاهی درد پریودی خفیف میاد سراغم. بی بی بزار نترس ...

الآن روزه ام شوهرم خونست نمیخوام اگه منفی بشه حال بدم و ببینه از طرفین خیلی میترسم بزنم و بازم مثل همیشه منفی شه توروخدا واسم دعا کن

❤❤❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(علیه السلام)❤❤❤       خدایا امیدم به خودته میشه یه صلوات مهمونمون کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فکر میکنم بارداری

خداکنه التماس دعا انشاالله که همه منتظران دامنشون سبز شه منم تواونا

الآن روزه ام شوهرم خونست نمیخوام اگه منفی بشه حال بدم و ببینه از طرفین خیلی میترسم بزنم و بازم مثل ه ...

حتما دعات میکنم

ناامید نباش

منوریپلای کن اگه بی بی گذاشتی عزیزم

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن
برام دعا کن به نی نیت بگو برای همه و من دعا کنه که خدا یه فرشته کوچولو ماه خودش قسمت ما بکنه 

ان شاءالله عزیزم 

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
حتما دعات میکنم ناامید نباش منوریپلای کن اگه بی بی گذاشتی عزیزم

باشه عزیزم

حتما دعات میکنم ناامید نباش منوریپلای کن اگه بی بی گذاشتی عزیزم

یعنی میشه بیام بگم منم نی نی دارم واسم خیلی دعا کن

فدااات بشم انشاالله خدا به حق این ماه مبارک ناامیدم نمیکنه؟ و این ماه شما هم مامان میشی.من که این ما ...

الهی بمیرم عزیزم من بعد دو سال ناباروری باردار شدم ولی سقط شد تاپیکای شما رو نگاه کردم دیدم شما نی نیتو دیدی خیلی شرایط سخت تری از من داشتی خدا انشاا... اجر صبرتو بهت میده شک نکن بعدم نی نی که از دست دادی وارد بهشت نمیشه مگه اینکه اول مادرشو ببره اینو تو احادیث خوندم انشاا... جاشو دوباره خدا بهت میده تو همین روزا... من راستش این ماه خیلی امید داشتم ولی دو روزه پریود شدم خیلی دلم گرفته واسه منم دعا کنید 

پسرم اومدی شدی همه دنیام
الهی بمیرم عزیزم من بعد دو سال ناباروری باردار شدم ولی سقط شد تاپیکای شما رو نگاه کردم دیدم شما نی ن ...

عزیزمی بله خیلی شرایط سختی بود هنوزم به یادش گریه میکنم خدا خودش به هممون رحم کنه و نی نی بهمون بده که عمرش طولانی باشه و سالم و سلامت انشاالله که به حق امام علی این ماه همه منتظران به خواسته دلشون میرسن ماهم همینطور

عزیزمی بله خیلی شرایط سختی بود هنوزم به یادش گریه میکنم خدا خودش به هممون رحم کنه و نی نی بهمون بده ...

انشاا... عزیزم امشب شب قدره حتما لایق باشم از ته دل برای شما دعا میکنم اول خدا به شما نی نی بده انشاا... بعد به من و بقیه منتظرا

پسرم اومدی شدی همه دنیام