2777
2789

دو سه روزه چند تا از تایپیک ها رو می خونم پر از ناامیدی خشم نگرانی کینه غصه 

بنظرتون کافی نیست باور کنید داریم خودمونو نابود میکنیم با تکرار این موضوعات خاله زنکی ما همگی جوون هستیم بیایید نوع نگاهمونو یکم تغییر بدیم

سعی کنیم بیکار نباشیم خودمونو درگیر هنر ورزش یا هر استعدادی دیگه ای که داریم بکنیم بخدا حیفه این روزا مونه که به شوهرم چه کرد مادر شوهرم اله و بله بنظرم اونا اینقدر که ماها بهشون فکر میکنیم به ما فکر نمیکنن خودتون اذیت نکنین انقدر خانومای مهربون بیایید تو سبک زندگی مون و نوع نگاهموم تغییر ایجاد کنیم

به خدا من میخوام فکر نکنم خودشون اجازه نمیدن.. هر روز زنگ میزنه میگه اسم بچتونو این نذارین...

اگر اخرش شوهرم و به جون من ننداخت سر این اسم ...

حالا اون به من فکر میکنه یا من به اون؟

دخترم تمام زندگی من
موافقم .من که اصلا تو تاپیکای مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری نمیرم مگه اینکه تتپیک مثبت باشه بیهوده تر ...

انقدر دوست دارم فکر کنم نیستن ولی هر روز ابراز وجود میکنن..

به خدا این چند شب قدر فقط از خدا خواستم بهم صبر و تحمل بده ...

دخترم تمام زندگی من

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما در نقش عروس این حرفها رو میگیم ،به هر حال ما خواهرشوهر هم هستیم زن داداش هم هستیم ممکنه مادرشوهر هم بشیم مطمئنا افرادی که زن داداش و جاری و ....ما هستن هم انتظاراتی از ما دارن و همچنین دلخوری هایی

آیا ما میتونیم شبیه افکار اونا بشیم؟؟؟؟

مسلما نه. پس هیچوقت انتظار نداشته باشیم که اونا  هم مطابق میل ما رفتار کنند من تجربه ی 18 سال زندگی متاهلی خودمو میگم همیشه سعی کنید خود واقعیتون باشید هرگز برای کسی نقش بازی نکنید وقتی خودتون هستین سبکترین ،اگه به کسی از اطرافیان همسر لطف میکنید از صمیم قلبتون باشه اون موقع انتظار و توقع از بین می ره وقتی انتظاری از کسی نداشته باشیم خیلی راحتتریم تازه وقتی یه کاریم برامون میکنن چون انتظارشو نداریم خیلی خوشحالمون میکنه و اینکه هیچکس صددرصد بد نیست میشه نکات مثبتشونو پیدا کرد و زندگی رو به کام خود تلخ نکرد،دلم می سوزه بخدا واسه خودمون  بخاطر طولانی شدن موضوع عذر خواهی میکنم  از همتون🙏🙏❤❤

به خدا من میخوام فکر نکنم خودشون اجازه نمیدن.. هر روز زنگ میزنه میگه اسم بچتونو این نذارین... اگر ا ...

شما نظر سنجی بکن حرفهایشان بشنو  اما اخرش کار خودتو بکن جیگرم بخدا آنقدرها هم سخت نیست 

فکر نکنی من آدم کم مشکلی هستم ها باور کن اگه مشکلاتمو بگم یه کتاب قطور میشه 

انقدر دوست دارم فکر کنم نیستن ولی هر روز ابراز وجود میکنن.. به خدا این چند شب قدر فقط از خدا خواستم ...

خدا صبرشو میده قطعا خود من فکرشم نمی کردم این. همه مشکل رو بخوام تحمل کنم اتفاقا قویتر شدم و حس بی نیازی میکنم از درون

شما نظر سنجی بکن حرفهایشان بشنو  اما اخرش کار خودتو بکن جیگرم بخدا آنقدرها هم سخت نیست  ف ...

خوب همینکارو کردیم اوایل بعدش دیگه یه اسم قطعی شد اما چون باب میل اونا نبوده ول کن نیستن..

آخه ادم یه بار میگه دوبار میگه ما تصمیمون جدیه چه دلیلی داره هر روز زنگ بزنه همینو بگه...

تو راست میگی خیلی از زندگیا با فرمول شما جواب میده اما زندگی و خانواده شوهر من یه جورین که واقعا من مستاصل شدم دیگه نمیدونم باید چیکار کنم واگذار کردم به خدا و بس دیگه فقط ارامش ازش میخوام و شوهرم که به راه راست هدایت بشه..

دخترم تمام زندگی من
خوب همینکارو کردیم اوایل بعدش دیگه یه اسم قطعی شد اما چون باب میل اونا نبوده ول کن نیستن.. آخه ادم ...

امیدوارم برات اتفاقات بهتری رقم بخوره فقط تا میتونی سخت نگیر و کاری که دوست داری انجام بده با احترام بهشون بگو نظر شما محترم چه اسم قشنگی انتخاب کردید ولی برای بچه ام این اسمو دوست دارم بزارم خونسرد باش و ریلکس عزیزم

و کاش اصلا تا بدنیا اومدن بچه تون اصلا راجع به اسم حرفی نمیزدید یا اگه اونا شروع کننده بودن و ازتون پرسیدن چه اسمی میخوای بزاری می گفتی هنوز بهش فکر نکردم بزار دنیا بیاد بعد