2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

420 بازدید | 33 پست

سلام.من22 سالمه و شوهرم 23 سالشه.کمکم کنید منو شوهرم عاشق معشوق بودیم و بعد از کلی سختی بهم رسیدیم با این حال شوهرم فورا بعد از عقد یه ادم دیگه ای شد دیگه اون حرفای قشنگی رو ک بهم میزد نزد ک هیچ بد دهن هم شد.بچه ها شوهرم تو دلش چیزی نیس ولی ب این طرز حرف زدن عادت کرده.موقع اعصبانیتش فوش های رکیک میده و مواقع عادی هم کلا قشنگ صحبت نمیکنه حسدت تو دلم مونده ی باااار فقط ی بار صداش بزنمو بگه جونم.مثلا در مواقع عادی اگه چیزی ازم بخواد میگه مثلا فلان چیز رو بده ببینم بدو بیارش.خیلی دوست دارم دستمو بگیره ولی نمیگیره.هیچ وقت قربون صدقم نمیره کمکم کنید😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید به خودش بگی عزیزم از دست ما ک کاری برنمیاد

لطفا اگ امصامو میخونید تا آخرش بخونید خداروشکر بخاطر اینکه پرنیای عزیزمو بهم داده.میخوام لاغر شم بدزایمان وزن اولیه ام ۹۳ وزن الانم۸۵ هدف اولم ۸۰ هدف دومم ۷۵ هدف نهاییم ۶۹ باقد۱۶۸😁به امضام دست نمیزنم  خداروشکر ک پرنیا مو برام‌حفظ کردی عاشقشم میمیرم براش ب هدفم رسیدم و امروز ۱مهر ۱۳۹۹.    ۶۵ کیلو هستم و خدارو شکر میکنم بخاطر اراده ای ک بمن داده

من هم اعصبانی میشم و دوتایی بهم فوش میدیم.و این قضیه باعث یک دعوای طولانی میشه.ب نظر شما توقع زیادیه ک درس حرف بزنه همش بهش میگم تورو خدا صدات ک میزنم نگو هان یکم خوب باش ی بار فقط یک باااار بگو جون دلم.یکم هم خجالتیه بیرون ک میریم اگه من بمیرمم دستمو نمیگیره چراااا؟؟؟؟مگه چیه؟چطور بقیه مردا دست زنشونو میگیرن چطوریه ک بعضی مردا جونشونم برا زناشون میدن ولی شوهر من حاظر نیس برا خوشی و خوشحالی من این کارایی ک میگمو بکنه

لهش بگو انقد بهش بگو تا یاد بگبگیره شوهر منم دقیقا همینطور بود انقد بهش گفتم اولا میگعت من همین جوری ام مثل این پسر سوسولای امروزی بلد نیستم (ببخشید) دتتر خر کن حرف بزنم. ولی انقد با هم بحث و دعوا کردیم که الان بعد ۶سال خیلی خوب شده

اومدیم سایت به هم کمک کنیم.دنبال برهم زدن آرامش کسی نباشیم لطفا