2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 33 پست
نه بی خیال حرف نزن من به شوهرم گفتم گفتم چقد یه زن به محبت نیاز داره.خوب نشد بدتر شد مغرور تر شد&nbs ...

هزار بار گفتم خودشم میگه هرچی بگی بدتر میکنم واقعا چرا وقتی میتونن خوب باشن اینکارو نمیکنن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بی خیال حرف نزن من به شوهرم گفتم گفتم چقد یه زن به محبت نیاز داره.خوب نشد بدتر شد مغرور تر شد&nbs ...

اما من بعضی چیزارو گفتم اصلا مغرور نشده دقیقا همون چیزی شده ک خواستم

هزار بار گفتم خودشم میگه هرچی بگی بدتر میکنم واقعا چرا وقتی میتونن خوب باشن اینکارو نمیکنن  

شبا دستشو میگیرم دلم میخواد اونم دستمو فشار بده انگار دست یه مرده اس دور از جونش

انگار نه انگار منم زود دستمو میکشم میخوابم 

اونطوری فکر میکنن خیلی مردن یا یه جور عقدس دلشون میخواد اصرار کنن بهشون

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی

این حسرتها رو خیلی از خانما بعد ازدواج میخورن و اابته حواسسون نیس که بخشی از اون تقصیر خودشونه

اونا قبل از ازدواج رمانتیک و دلبر بودن و بعد ازدواج در سکوت منتظر رفتارهای عاشقانه از همسرشون موندن

شب که خواستی بخوابی آروم بوسش کن و ی شب بخیر لگو

صبح اگه زودتر بیدار شدی واسش ی فنجون چای بریز و وقتی دیت و روشو شست و اومد لباس بپوشه بره سرکار بده دستش

وقتی صداش می کنی گاهی بجای اسم عزیزم و  عشقم صدا کن

وقتی عصبانیه و بددهنی می کنه باتعجب نگاش کن و خودت از دایره ادب خارج نشو

وقتی میرید بیرون دستتو بزار تو دستش و بگو اینجوری حالم خیلی خوبه

یه مدت بعدش اونم تغییر رویه میده و دوطرفه میشه، و اگه ی شب شما بوسش نکنی خودش میاد ازت مبپرسه قهری؟ چی شده خوشگلم

من همه اینکارا رو اول خودم انجام دادم و نتیجه مطلوب گرفتم پس شک نکن که از خودت شروع کنی موفق میشی گلم

این حسرتها رو خیلی از خانما بعد ازدواج میخورن و اابته حواسسون نیس که بخشی از اون تقصیر خودشونه اونا ...

خیلی ممنونم عزیزم از راهنماییت. 😢کاش شوهر منم یک بار بهم میگفت خوشگلم...

پس بدبخت مثل من وجود داره

اره خیالت تخت

الان چهار روزه اومدم خونه بابام بدون دعوا و قهر مهمون موندم دلم مونده یه پیام بده زنگ بزنه

تو خونه من عاشقانه حرف میزنم میگه خرم نکن این حرفا مال بچه هاس 

من 27وشوهرم31سالشه

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی

اون میگه دوست داشتن ب این حرفا نیست و ب دله میگه دوس داشتنم رو از کار کردنم برات ببین.مسخره.من ب حرفای قشنگ نیاز دارم چقدررر حسرت زن و شوهرای دیگه رو بخورم.اخر میترسم از دسنم بده و دلم با ی حرف قشنگ کسی ک حتی بدونم حرفاش دروغه دلم بره.با اینکه اصلاااا ادم این حرفا نیستم ولی ب خدا قسم دلم پره حسرته

خیلی ممنونم عزیزم از راهنماییت. 😢کاش شوهر منم یک بار بهم میگفت خوشگلم...

خواهش میکنم

شما بدون منت کشی، بلکه با اعتماد بتفس و از روی عشق این رفتارا رو داشته باش، اونقد روابطتون حینه میشه که اگه یروز ژولیده باشی و بگی وای امرور چقد بهم ریخته م، اون اعتراض می کنه و میگه عشقش همه جوره خوشگل و دلبره

البته حواست باشه ازبن روشهای حاج خانومتی متعصب که میگن به شوهرت خدمت بکن و جنبه تملق و زبون بازی نباشه خیلی شیک و شنگول باش