2777
2789
عنوان

شوهر بد دهن

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 33 پست
هیییی.شمام نتونستی درستش کنی؟؟؟😢😯

نه الان سه ساله باهمیم درست نشد فقط به خاطر خانوادم دارم تحمل میکنم

البنه خودمم دوسش دارم 

دیگه چاره ای ندارم فقط میسوزم 2/5سال عقد بودم ده ماهه ازدواج کردم هرشبم با گریه بوده 

درست بشو نیست ففط خودمو کوچیک میکنم

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی
خواهش میکنم شما بدون منت کشی، بلکه با اعتماد بتفس و از روی عشق این رفتارا رو داشته باش، اونقد روابط ...

انشالا ک فایده داشته باشه.اخه من خودمم زود عصبانی میشم بد دهنی ک میکنه منم بعد دو سه بار دیگه طاقت نمیارم مثل مرد رو به روش وایمیسم جوابشو میدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا دوتایی ک میریم بیرون وقتی تو ماشین هستیم اگه راه 3 ساعت هم طول بکشه یک کلمه حرف نمیزنه دوست دارم حرف بزنه مسخره بازی دربیاره سر ب سرم بزاره وقتی اهنگ میخونه خودش برا من بخونه این کارارو من میکنم ولی بدجوووور میزنه تو ذوقم خدا ازش نگذره تو اوج خنده میزنه تو ذوقم اشکمو در میاره یا میگه از این کارا خوشم نمیاد سبک بازیه یااا بیشتر وقتا هررررکاااری میکنم میگه نکن زشته مردم میبنن دستمو نگیر زشته فلان نکن پیداس زشته در صورتی ک هیییچ زشتی نداره 

نه الان سه ساله باهمیم درست نشد فقط به خاطر خانوادم دارم تحمل میکنم البنه خودمم دوسش دارم  دی ...

اخ گفتی راس میگی بیشتر کوووچیک میشی هیچی دیگه.فکر میکنه چخبرشه