سلام.من22 سالمه و شوهرم 23 سالشه.کمکم کنید منو شوهرم عاشق معشوق بودیم و بعد از کلی سختی بهم رسیدیم با این حال شوهرم فورا بعد از عقد یه ادم دیگه ای شد دیگه اون حرفای قشنگی رو ک بهم میزد نزد ک هیچ بد دهن هم شد.بچه ها شوهرم تو دلش چیزی نیس ولی ب این طرز حرف زدن عادت کرده.موقع اعصبانیتش فوش های رکیک میده و مواقع عادی هم کلا قشنگ صحبت نمیکنه حسدت تو دلم مونده ی باااار فقط ی بار صداش بزنمو بگه جونم.مثلا در مواقع عادی اگه چیزی ازم بخواد میگه مثلا فلان چیز رو بده ببینم بدو بیارش.خیلی دوست دارم دستمو بگیره ولی نمیگیره.هیچ وقت قربون صدقم نمیره کمکم کنید😢😢😢
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا دوتایی ک میریم بیرون وقتی تو ماشین هستیم اگه راه 3 ساعت هم طول بکشه یک کلمه حرف نمیزنه دوست دارم حرف بزنه مسخره بازی دربیاره سر ب سرم بزاره وقتی اهنگ میخونه خودش برا من بخونه این کارارو من میکنم ولی بدجوووور میزنه تو ذوقم خدا ازش نگذره تو اوج خنده میزنه تو ذوقم اشکمو در میاره یا میگه از این کارا خوشم نمیاد سبک بازیه یااا بیشتر وقتا هررررکاااری میکنم میگه نکن زشته مردم میبنن دستمو نگیر زشته فلان نکن پیداس زشته در صورتی ک هیییچ زشتی نداره