بچه ها من و نامزدم هر جا میریم گردش مادرشوهرم اخم و تخم میکنه و ناراحت میشه امشب دندون نامزدم درد میکرد از راه برگشتیم مادرشوهرم سرش داد زد درد میکرد مجبور بودی بری چند بار پیش من سرش داد زده یا ب خودم گفته با کنایه کجا میرین منم ناراحت میشم ب نظرتون ب نامزدم بگم چرا مامانت اینطوری میکنه چی بگم بهش؟
خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍
حرص نخور و کار خودتو انجام بده و بی تفاوت باش ... به نظرم اصلا هم به همسرت نگو حساسیتتو نشون نده نسبت به مادرش .... بعدشم استارتر جان چرا بعد از این که از بیرون میخواید برگردید میری خونشون که اخم هاش و غر زدناش تحمل کنی همسرت تو رو برسونه خونتون و کم تر رفت و امد کن
زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .
خودشون کل ایران گشتن ولی من نمیزارن بریم بخاییم بریم بایداونام بیان حق دونفررفتنمون نداریم انگار دوس دختریم خیلی بلاها سرم اوردن نمیبخشمون به حق این شبها سپردمشون بخدا