2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

322 بازدید | 18 پست

بچه ها من و نامزدم هر جا میریم گردش مادرشوهرم اخم و تخم میکنه و ناراحت میشه امشب دندون نامزدم درد میکرد از راه برگشتیم مادرشوهرم سرش داد زد درد میکرد مجبور بودی بری چند بار پیش من سرش داد زده یا ب خودم گفته با کنایه کجا میرین منم ناراحت میشم ب نظرتون ب نامزدم بگم چرا مامانت اینطوری میکنه چی بگم بهش؟

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بي تفاوت باش فقط

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نه بابا فکر کردی درست میشه

همچین پشت مادرشونو میگیرن و یه اخم و تخم هم برات میکنه

بیخیاااال

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

فقط سعی کن نزدیک اونا نباشی بعده عروسی خیلی اذیت مشی

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

اولش همینه بعد درست میشن مادذشوهرمنم همین بود ی بار ی ذره دسش برید ب شوهرم زنگ زد ک دارم از خونریزی میمیرم بیا هیچی اونم جوری رفت شانس اورد تصادف نکرد دیدیم خانوم دسشو الکی فشار میده خون بیاد بعد عادی میشه😄

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

عزیزدلم سعی کن بیخیال باشی چون مادرشوهرت عوض بشو که نیست باگفتن توهم چیزی حل نمیشه پس اینقدر دربرابر حرفش بی اعتنا باش که خودش متوجه کارش میشه که برات مهم نیست اخلاق رفتارش.هروقت خواستی دل یکی رو تیر بزنی فقط بی اعتنا شاد باش.تجربه دارم براخودت زندگی کن

مادر شوهره دیگه ......خدا فقط به دادت برسه از الان داره مادرشوهربازی درمیاره.توام اگه میتونی بی تفاوت باش اگر نمیتونی به نامزدت بگو که به مادرش بگه که تو ناراحت میشی

دقت کردین تو کنکور هرکی زشت تره رتبه بالاتری داره؟بسوزه پدر خوشگلی که نذاشت دکتر بشم😔😔😔😔😔