zaitoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 عنوان نوبت دهی دکتر ادیبی گوارش اصفهان 7114 بازدید | 27 پست بچه ها لطفا بگین الان بلند شم برم نوبت بگیرم ؟اخه تلفن جواب نمیدن کسی رفته ؟دکتر پیمان ادیبی . فوق تخصص گوارش اصفهان من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 1398/03/05 | 15:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zaitoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 خیلی دکتر توپیه حتما امروز ساعت کاریشون نیست که جواب نمیدن نه کلا انگار تلفنی نیس نوبت دهیحضوریهشما اطلاع ندارین ؟ من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
پبتزادوستدارم عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 7138 تلفنی نوبت نمیده ، شخصا بری نوبت نمیده مگر اینکه از پزشک دیگه ای براشون معرفی نامه ببریکارشون عالیه، بسیار مومن هستن
morabaa عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 8175 نه کلا انگار تلفنی نیس نوبت دهی حضوریه شما اطلاع ندارین ؟ من پیشش نرفتم چون توبیمارستان کارمیکنم اسمش شنیدم بهش میگن پنجه طلا حضوری برین عزیزم نوبتبگیرین
zaitoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 تلفنی نوبت نمیده ، شخصا بری نوبت نمیده مگر اینکه از پزشک دیگه ای براشون معرفی نامه ببری کارشون عالی ... مطمئنی ؟ اخه من مشکل دارم . اگه تلفنی نوبت نده . حضوری هم نده پس باید چکار کرد من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
zaitoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 من پیشش نرفتم چون توبیمارستان کارمیکنم اسمش شنیدم بهش میگن پنجه طلا حضوری برین عزیزم نوبتبگیرین الان بنظرتون بلند شم برم ؟ساعت ۳ و نیمه خیابون شریعتی روبروی بیمارستان مطبشونه من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
پبتزادوستدارم عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 7138 مطمئنی ؟ اخه من مشکل دارم . اگه تلفنی نوبت نده . حضوری هم نده پس باید چکار کرد نوشتم که باید از یه پزشک دیگه براشون معرفی نامه ببری تا نوبت بدن
morabaa عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 8175 الان بنظرتون بلند شم برم ؟ ساعت ۳ و نیمه خیابون شریعتی روبروی بیمارستان مطبشونه الان که فکرنمیکنم باشن عزیزم ۵به بعد برین حتما
zaitoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 نوشتم که باید از یه پزشک دیگه براشون معرفی نامه ببری تا نوبت بدن باشه گلم ممنون .فکر میکردم الان اگه برم میشه .... من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
zaitoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 الان که فکرنمیکنم باشن عزیزم ۵به بعد برین حتما خانمی . اون دوستمون میگن حتما باید معرفی نامه از دکتر دیگه ای ببرم تا نوبت بدنشما اطلاع دارید که حتما اینطوریه یا نه ؟ من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
پبتزادوستدارم عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 7138 باشه گلم ممنون . فکر میکردم الان اگه برم میشه .... برو با منشی اش صحبت کن اما گمان نکنم قبول کنه
پبتزادوستدارم عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 7138 خانمی . اون دوستمون میگن حتما باید معرفی نامه از دکتر دیگه ای ببرم تا نوبت بدن شما اطلاع دارید که ح ... خوشم میاد وقتی یه نفر اطلاع داره و بهتون جواب درست میده بازم حاضر نیستین قبول کنین
zaitoon مدیر استارتر عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 2956 برو با منشی اش صحبت کن اما گمان نکنم قبول کنه راهم دوره . نمیتونم شانسی برمممنونپس باید برم دنبال معرفی نامه من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا
morabaa عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 8175 خانمی . اون دوستمون میگن حتما باید معرفی نامه از دکتر دیگه ای ببرم تا نوبت بدن شما اطلاع دارید که ح ... نه عزیزم اطلاعی ندارم ولی روز ۴شنبه میتونم براتون بپرسم به نظرم اگه سختتون نیست حضوری برین خود منشی کامل راهنماییتون میکنه