2777
2789
عنوان

نوبت دهی دکتر ادیبی گوارش اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 7114 بازدید | 27 پست
خوشم میاد وقتی یه نفر اطلاع داره و بهتون جواب درست میده بازم حاضر نیستین قبول کنین 

خب عزیز شما صد در صد مطمئن هستین ؟ 

حالا چیزی نشده که گلم . خواستم مطمئن بشم .چون حالم خوب نیست . میخوام اگه میشد زودتر برم . بازم ممنون از راهنماییت

من تکه ای از خدا هستم . مانند قطره ای از دریا 
نه عزیزم اطلاعی ندارم ولی روز ۴شنبه میتونم براتون بپرسم به نظرم اگه سختتون نیست حضوری برین خود منشی ...

خیلی ممنونم گلم . حالا باید فکر معرفی نامه باشم . تشکر 🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیز شما صد در صد مطمئن هستین ؟  حالا چیزی نشده که گلم . خواستم مطمئن بشم .چون حالم خوب نیس ...

. چندین سال مریضش بودم و روال اینطوری بوده برلی پذیرش بیماران جدید، معرفی نامه از پزشک متخصص ببرین، از حدودساعت ۳ منشی ها هستن ، حدود ۸ هم میرن .برای همون روز هم معمولا وقت نمیدن

. چندین سال مریضش بودم و روال اینطوری بوده برلی پذیرش بیماران جدید، معرفی نامه از پزشک متخصص ببرین، ...

روده هام درد شدید داره احساس سوزش هم دارم 

ممنونم واقعا از راهنماییتون

. چندین سال مریضش بودم و روال اینطوری بوده برلی پذیرش بیماران جدید، معرفی نامه از پزشک متخصص ببرین، ...

عزیز گفتی معرفی نامه از پزشک متخصص حتما ؟

یعنی پزشک عمومی باشه قبول نیست ؟

تلفنی نوبت نمیده ، شخصا بری نوبت نمیده مگر اینکه از پزشک دیگه ای براشون معرفی نامه ببری کارشون عالی ...

دو تا شماره هست یکی مطب یکی موبایل . مطب جواب نمیدم موبایل خاموشه . تو نت زده بی نوبت قبلی نیایید از اوطرفم جواب نمیدن ...

پس خیلی سفت و سخته ....

سخت میگیرن منشی هاش اگه مسئله شما حاد نیست خودتونو معطل دکتر ادیبی نکنید ،

نمیدونم مشکلم چیه . دوماهه طرف راست دلم درد داره .فکر کردم مربوط به دکتر زنان بشه .رفتم سونو داخلی انجام داد و عفونت داشتم دارو داد . الان یکماه گذشته ولی خوب نشدم متوجه شدم روده هامه 

اخه دکتر خوب سراغ ندارم نمیدونم کجا برم . دکتر ادیبی میگن تشخیصش خوبه

دو تا شماره هست یکی مطب یکی موبایل . مطب جواب نمیدم موبایل خاموشه . تو نت زده بی نوبت قبلی نیایید از ...

بیشتر از چیزی که فکر کنی سخت میگیرن ، یکی از منشی هاش اقای صولتی هستن. بالاتر از اورژانس شریعتی مطبشونه فکر کنم طبقه ۴ بودن .

از کجا میخوای بیای که میگی راهت دوره

سخت میگیرن منشی هاش اگه مسئله شما حاد نیست خودتونو معطل دکتر ادیبی نکنید ،

یه دکتر دیگه گفتن

رفیعی

خیابان شیخ مفید

اون خوبه که برم ؟