2777
2789
عنوان

76 هاش😎

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 36 پست

من۷۷ و اونی که دوسش دارم ۶۹ و این بنظرم ایده آل ترینه😂😂😂😂

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
من۷۷ و اونی که دوسش دارم ۶۹ و این بنظرم ایده آل ترینه😂😂😂😂

من ۷۶ ام شوهرم ۷سال بزرگ‌تره ب نظرم عالیه خداروشکر 

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من ۷۶ ام شوهرم ۷سال بزرگ‌تره ب نظرم عالیه خداروشکر 

انشالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشین عزیزم

واسه منم دعا کن 😇😇🤗 به اونی که دوسش دارم برسم 

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
انشالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشین عزیزم واسه منم دعا کن 😇😇🤗 به اونی که دوسش دارم برسم

ممنون عزیزم انشالله شمام ب عشقتون برسین و خوشبخت ترین باشین

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
کرمانشاهی

اهان مان از همین کلمه استفاده میکنیم برام جالب بود