2777
2789
عنوان

76 هاش😎

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 36 پست
میشه خوبی و بدیشو بگی؟

خوبیش اینه ک پایه همه کاراته و مثل خودت فک میکنه چون تفاوت ندارین زیاد باهم

بدیشم اینکه ک همیشه میگن دخترا زودتر به درک میرسن و اینا هنوز تو بعضی مسایل به اون درک نرسیده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من پنج سال اختلاف سنیمون ولی دوس داشتم بیشتر بود 

اره منم مردای پخته دوس دارم.

مثلا کمه کم باید 5_6سال کوچیک تر باشم از همسرم

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
من که فعلا نزدیک نشدم بدم میاد از اینکه قراره هی سنم بره بالا

منم دوست ندارم.خواه ناخواه ادم میره بالا.ولی من حس میکنم دلیلش چیزی دیگس.چون همه یه روری بچن یه روری جوون یه روزیم پیر میشن.انقد زودمیگیره که اصلا متوجه نمیشی.ولی کاش ثابت میموند.پیری رو دوست ندارم خیای از الان ناراحتم.28سالمه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

من قبلا نامزد داشتم بهم زدم؛اختلاف سنیمون ۱۵ سال بود😬😬😬 ولی الان دوست دارم ۵-۶ باشه

احساس میکنم مردای پخته خیلی بهترن.من به شخصه هیچوقت نتونستم با همسن یا دو سه سال بزرگتر کنار بیام

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
احساس میکنم مردای پخته خیلی بهترن.من به شخصه هیچوقت نتونستم با همسن یا دو سه سال بزرگتر کنار بیام

اگه منظورت از پخته اختلاف سنی زیاده،، نه اصلااااا خوب نیست

مثل پدرها با آدم رفتار میکنن(تجربه من البته) اصلا منو ب حساب نمیاورد به دید یه دختر بچه منو نگاه میکرد خودشو عقل کل میدونست تازه خیال میکرد چون خیلی بزرگتره اگه دست بزن داشته باشه عیب نداره،منو زد چند باری🥺😭

میشه خوبی و بدیشو بگی؟

عزیزم شما کجایی هستین؟

امضاتونو خوندم 🙄🙄

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز