2777
2789
عنوان

76 هاش😎

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 36 پست

من۷۷ و اونی که دوسش دارم ۶۹ و این بنظرم ایده آل ترینه😂😂😂😂

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
من۷۷ و اونی که دوسش دارم ۶۹ و این بنظرم ایده آل ترینه😂😂😂😂

من ۷۶ ام شوهرم ۷سال بزرگ‌تره ب نظرم عالیه خداروشکر 

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من ۷۶ ام شوهرم ۷سال بزرگ‌تره ب نظرم عالیه خداروشکر 

انشالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشین عزیزم

واسه منم دعا کن 😇😇🤗 به اونی که دوسش دارم برسم 

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
انشالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشین عزیزم واسه منم دعا کن 😇😇🤗 به اونی که دوسش دارم برسم

ممنون عزیزم انشالله شمام ب عشقتون برسین و خوشبخت ترین باشین

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
کرمانشاهی

اهان مان از همین کلمه استفاده میکنیم برام جالب بود