2777
2789
عنوان

از دختر عمه ی نامزدم بدم میاد

1244 بازدید | 83 پست

دختر عمه ی نامزدم تقریبا همسن منه چند ماه دیگه سی سالش میشهم مجرده ،چهره ی خوبی داره البته بینی رو عمل کرد ،اصلا ازش خوشم نمیاد از چند نفر شنیدم تقریبا شش سال پیش بین اون و شوهرم رابطه ای بوده که بهم خورده برای همین خیلی ازش بدم میاد یعنی حس بدی دارم بهش ،بعد رشته ی تحصیلیش هم از من بهتره اون مترجمه ،یه جورایی انگار با من لج میکشه 

مثلا دیشب بعد از افطار رفتیم بیرون با نامزدم و چند تا از اقوامشون اونم اومد با ارایش غلیظ و لباسای خیلی شیک ،یه جورایی ناز میکنه شوهرم همش باش صحبت میکنه نمیدونم چطور به شوهرم بگم خوشم نمیاد از این وضعیت ،داشتم خفه میشدم اصلا قیافش ی جوریه خیلی خودشو میگیره برای شوهرم ،شوهرم هم یه جورایی بش توجه داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وای وای. منم از این دخترعمه ها داشتم و دارم. اصلا ازش خوشم نمیاد.  تازه ازدواج کر ده رفتارش تغییر نکرده. فقط اعتماد به نفسش بیشتر شده

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

به شوهرت بگو بره همون کثافتو بگیره زنیکه عنتر  

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
رفتار دختره با توچطوره؟

من باش صحبت نمیکنم اصلا تو جمعشون انگار غریبم ،دختره چون یکم خودشو میگیره و یکم زیباست توجه همه به اونه، انگار همه نگرانن اذیت نشه ،راحت باشه چیزی لازم نداشته باشه مثلا دیشب خواست بره گارسون رو صدا کنه شوهرم یهو بلند شد گفت من میرم

آقا بیخیال....من پسرداییم خواستگاری کرد ولی چون ب چشم داداش می دیدمش همیشه رد کردم... واقعا فکر میکردم اونم ب من مث خواهرش نگاه میکنه ک فهمیدم این مردا کلا بی جنبه اند..الانم زنش کلا از من خوشش نمیاد..منم نظری ندارم..شاید فقط حس تواا.. ..الانم انگار اصل همچین چیزی نبوده.....

#🚫نکن  لایک لطفا💋💋💋
من باش صحبت نمیکنم اصلا تو جمعشون انگار غریبم ،دختره چون یکم خودشو میگیره و یکم زیباست توجه همه به ا ...

میزدی زیر پای شوهرت بامخ بخوره زمین 

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

رک و راست همین اول کاری احساستو به نامزدت بگو و تاکید کن هیچ علاقه ای به ارتباط و رفت و آمد باهاش نداری و سر حرفت بمون وظیفه شوهرته که کاری نکنه ناراحت بشی. از کی تا حالا دخترعمه نقش مهمی تو زندگی داره که بخوای عذاب بکشی .اعتماد به نفست هم بیشتر کن

آقا بیخیال....من پسرداییم خواستگاری کرد ولی چون ب چشم داداش می دیدمش همیشه رد کردم... واقعا فکر میکر ...

نه اخه اینا قبلا باهم رابطه ی عاشقانه داشتن و خانواده ها هم همه در جریان بودن ،تقریبا دو ساااااااااال

من نمیتونم اصلا تحمل کنم همچین چیزیو والا بچسب به زنت اقا کسی نگاش نکنه

نه اخه اینا قبلا باهم رابطه ی عاشقانه داشتن و خانواده ها هم همه در جریان بودن ،تقریبا دو ساااااااااا ...

خب هرچی بوده تموم شده ولی این ک نگفته بت بده..پسردایی همه چی و از اول ب زنش گفته بود...

#🚫نکن  لایک لطفا💋💋💋