2777
2789
عنوان

خانمای بلوچ و بندری

147 بازدید | 7 پست

سلام ترشی انبه سبز چطور درست میکنید ؟

من یه ترشی انبه زرد رنگ که روغن هم داشت از منطقه بلوچستان خوردم عالی بود، الان دستور میخوام

جانم فدای ایران

چ شکلی بود. با پوست بی پوست . رنده شده نشده. باهسته بی هسته. هر فامیلی ی جوری درست میکنه

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بی پوست،درشت خرد شده بود،بی هسته

ما با سرکه درست میکنیم.. روغن کم میریزیم روش.. سرکه ای بلدم. روغنی ن .. انبه بدون پوست  هسته رو خورد میکنیم بعد نمک دریایی و زردچوبه و فلفل خشک میکوبیم باهم ب انبه ها میزنیم. چندساعتی میزاریم تااب گرفته شه بعد سرکه رو میجوشونیم انبه ها میریزیم توش ادویه مخصوص داره میریزیم رورش.. بعد روغن  سیر رو جدا باهم سرخ میکنیم میریزیم تو انبه ها. سرد ک شدن میزاریم توشیشه تو فریزر

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
ما با سرکه درست میکنیم.. روغن کم میریزیم روش.. سرکه ای بلدم. روغنی ن .. انبه بدون پوست  هسته رو ...

ادویه اش چیه؟

من فعلا بلوچستان زندگی میکنم. از کجا میتونم تهیه کنم؟

جانم فدای ایران

ادویه اش چیه؟ من فعلا بلوچستان زندگی میکنم. از کجا میتونم تهیه کنم؟

از ادویه فروشی ها.ونمیدونم دقیق ادویه ها چبه