2777
2789
عنوان

دوس پسری که بی توجهی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 57 پست

عزیزم از حرفات معلومه خیلی احساس گذاشتی و یطرفه براش وقت گذاشتی ، ولی وقتی یه رابطه از سمت یه نفر سرد میشه و جواباش مثل قبل نیست ، بهتره یکم ازش فاصله بگیری تا هم خودت آروم شی هم بفهمی واقعا میخوادت یا نه.

تو آویزون نیستی ، فقط زیادی خوب بودی،اگه بعد از فاصله گرفتن برای نگه داشتنت تلاشی نکرد، بدون که موندنش فایدهای نداشته. تو ارزش خیلی بیشتری داری از اینکه کسی نصفه و نیمه تو زندگیت باشه.

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این پسر توی محل مون مغازه داشت و از فامیلای دور مون میشه و میدونستم ادم بدی نیست ولی درست میگی اینکه ...

حتی اگ فامیلم باشه واقعا لزومی نداره ک هی بری پیشش ذات پسرا اینه ک دوسدارن تشنه باشن ینی دختری بهش زیاد محل نده رو دوسدارن دم دستی باشی ولت میکنن

کات کن و لطفا وارد رابطه نشو مگر اینک بدونی انتخابت درسته ادمش درسته و ایندت با اونه

رابطه ی تفریحی واقعا بده برای هردو طرف

آخه چطور ممکنه شما بری تو جمعی بشینی ک همشون مردن و جوون، نترسیدی ک شاید بلایی سرت بیارن یا... چقدر ...

عزیزدلم حرفت کاملا درسته ولی مغازه ی این شخص توی محله مون هستش و ادمایی ک مغازش میان واقعا ادمای با شخصیت و درستی هستن

😂😂😂بابا لباسو هم طرف دیدم تا چند روز تنشه ب این زودیا کسی عوض نمیکنه ک

رابطه های الان واقعا به دردنخوره همه کات رل جدید کات رل جدید موندم چجوری هی عاشق میشن من ۵ ساله با یه نفرم انقد صمیمی نیستم بخدا😂😂

عزیزم از حرفات معلومه خیلی احساس گذاشتی و یطرفه براش وقت گذاشتی ، ولی وقتی یه رابطه از سمت یه نفر سر ...

واقعا ازت ممنونم ک درکم میکنی دقیقا منم نمیخام کسی توی زندگیم نصفه و نیمه باشه و حالم بد میشه وقتی فکر میکنم اویزونشم ولی واقعا نمیدونم باید چیکار کنم چون یبار کم محلی کردم قهر کرد و اومد پی ویم ک تو میخای منو فراموش کنی و دیگ مثل قبل نیستی و گفت ک من قبلا عاشق یکی بودم و ایشون منو ترک کرد و من حالم خیلی بد شد حالا من نمیخام تو حال منو داشته باشی و انگار بخاطر دلسوزی و اینکه مجبوره توی رابطه مونده

چند روز پیش هم ایشون توی چنل تلگرامش ینفر اضافه کرده و میگ دخترخالمه و فک میکنه من احمقم ولی من همه چیو میفهمم فقط نمیخام ناراحتش کنم

حتی اگ فامیلم باشه واقعا لزومی نداره ک هی بری پیشش ذات پسرا اینه ک دوسدارن تشنه باشن ینی دختری بهش ز ...

ممنونم ازت حالا از این به بعد چند وقت یبار ببینمش ینی منظورم اینه ک صبر کنم همون ۲ هفته یبار همو ببینیم یا اینکه اگ خواستم برم بیرون هفته ای یبار نرم مغازش سرش بزنم؟ اخه حس میکنم فراموشم میکنه اخه ما نه پیام میدیم نه زنگ میزنیم حالا اگ منم نرم ببینمش دیگ کلا تو بلاتکلیفی می مونم

کات و بلاكخودتو پایین نیار واسه یه پسر پسری هم که قصد ازدواج نداره همون روز اول بلاکهمگه ما وقتمونو ...

اخه تکلیف این ۵ ماه رابطه و خاطره ای ک با هم ساختیم چی میشه

واقعا ازت ممنونم ک درکم میکنی دقیقا منم نمیخام کسی توی زندگیم نصفه و نیمه باشه و حالم بد میشه وقتی ف ...

ببین عزیزم...
از حرفات معلومه این پسر نه کامل ولت میکنه، نه کامل نگهت میداره. این مدل رابطه آدمو خسته و سردرگم میکنه.
وقتی یه نفر از اول میگه شرایط ازدواج ندارم، بعدش هم رفتاراش هی سرد و گرم میشه، بعد میگه از دلسوزی نمیخوام ترکت کنم ، این یعنی خودش هم نمیدونه چی میخواد.
تو مقصر نیستی، تو فقط احساست رو گذاشتی ، ولی الان باید یه چیز مهمو بفهمی:تو رابطهای که از سر دلسوزی نگه داشته بشه، آخرش فقط تو میسوزی نه اون ، اینکه وقتی یکم سرد شدی قهر کرده، این نشونه عشق نیست،این یعنی بهت وابستست،ولی وابستگی با عشق زمین تا آسمون فرق داره.
در مورد اینکه یکی رو تو چنلش اضافه کرده و گفته دخترخالشه هم،تو خنگ نیستی، فقط نمیخوای به روی خودت بیاری.
ولی اینم یه نشونه دیگست که تمرکزش روی رابطه نیست،من بهت پیشنهاد میکنم چند روز ازش فاصله بگیری؛نه قهر،نه بحث،
فقط فاصله برای اینکه ببینی واقعا بدون تو چه واکنشی نشون میده.،اگه واقعا دوستت داشته باشه، خودش برمیگرده و تلاش میکنه،اگه نه ،بهتره که همین حالا بفهمیش تا چند ماه دیگه با دل شکسته بفهمی،تو ارزش خیلی بیشتری داری از اینکه یکی نصفه نصفه عاشقت باشه..

ببخش خیلی طولانی شد🤍

شاید زندگی مرا بد خلق کرد،امادر بد ذات کردن من هرگز موفق نشد.