2777
2789
عنوان

دوس پسری که بی توجهی میکنه

522 بازدید | 57 پست

سلام دخترا شبتون بخیر

من ۱۹ سالمه و ۵ ماهه با یه پسر ۲۵ ساله تو رابطه ام ک همون اول گفت شرایط ازدواج نداره و گفت من نمیتونم باهات ازدواج کنم و نمیخام بیچاره ت کنم در حالی ک ارایشگره و در آمدش اوکیه ولی خب خونه و ماشین نداره و حدودا ۲۰،۳۰ میلیون درامدشه

من راستش تجربه ی رابطه ی حضوری نداشتم و کاملا بدون سیاست و احمقانه وارد رابطه شدم. مدت ۱ ماه یه روز در میون همو میدیدیم ولی از یجایی به بعد دیگ چسبید به کار کردن و گفت بجاش تو بیا مغازم من خیلی خودمو خوار کردم و مدام میرفتم یکی دو ساعت مغازش مینشستم ولی حس کردم دیگ میلی به دیدنم نداره و الان ک ۵ ماهه با همیم در حد سلام صب بخیر و شب بخیر بهم پیام میدیم و بخاطر محدودیتای من زنگ بهم نمیزنیم و ۲ هفته یبار همو می بینیم و من دو روز در هفته میرم مغازش یه سر بهش میزنم راستش رفتارش توی مغازه باهام خوبه ولی دیگ مثل قبل نیست مثلا انلاینه ولی جوابمو نمیده ولی قبلنا عذرخواهی میکرد ک ببخشید سرم شلوغ بود

حس میکنم مجبوری وایساده تو رابطه منم نمیخام اویزونش باشم و حس میکنم باید برم میشه کمکم کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه من خیلی خودمو راحت در دسترسش گزاشتم و دیگ جذابیتی براش ندارم

من به دروغ گفتم ک منم قصد ازدواج ندارم و تا ۱۰ سال آینده میخام مجرد بمونم ولی حقیقتا من نمیتونم توی این رابطه بمونم و فرصت های دیگه ام رو هم از دست میدم

ولی این اقا با دوستاش شیطونی میکنه و بعضی وقتا میاد میگ ک فلانی مجبورم کرد برم براش از اون دختره شماره بگیرم

چجوری پسری ک دو روزه شناختی یه روز درمیون میرفتی پیشش🫤🫤

ناراحت نشو از حرفم ولی خودت کاری کردی خودت بی ارزش بشی چ لزومی داره هر روز بری پیشش

من ۵ ساله تو رابطم با اینک خانواده ها درجریان هستن و ی فامیلی هم داریم اما بعد ۱ سال رابطه اولین دیتم بود

سنگین باش و با هرکسیم وارد رابطه نشو مگه لباسه هی عوض میکنید🫤🫤

خوب عزیزکم معلومه با تو ازدواج نمیکنه دم دستی نباشید توروخدا

من واقعا خیلی احمقانه رفتار کردم و خیلی راحت خودمو در اختیارش گزاشتم ولی حالا ک راه برگشتی نداره چیکار کنم براش جذاب بنظر بیام

انقد بدم میاد پسرا پررو پررو برمیگردن میگن من نمیخوام ازدواج کنم ک همینطور کشکی کشکی باهاتم خب برا چی؟ خب اگه فقط برا رابطس شهر پر از آدمایی هس که کارشون اینه اگه نه میخواد فقط با جنس مخالف کنارش باشه خب درحد رفیق باشه که اونم نمیتونن . فقط دارن احساسات و وقت و انرژی دخترارو میگیرن

من واقعا خیلی احمقانه رفتار کردم و خیلی راحت خودمو در اختیارش گزاشتم ولی حالا ک راه برگشتی نداره چیک ...

رها کن

و برو دنبال تقویت عزت نفس خودت

خودت و دوست داشته باش

مطمئن باش بهترینش میاد سراغت

یه سوالچطوری میری تو آرایشگاه مردونه میشینی؟ اونم ب مدت دو سه ساعت😐😐

من گفتم ک روم نمیشه بشینم ولی خودش گفت بیا مشکلی نیست و خودمم خیلی معذب بودم و واقعا خودمو خیلی کوچیک کردم

چجوری پسری ک دو روزه شناختی یه روز درمیون میرفتی پیشش🫤🫤ناراحت نشو از حرفم ولی خودت کاری کردی خودت ...

این پسر توی محل مون مغازه داشت و از فامیلای دور مون میشه و میدونستم ادم بدی نیست ولی درست میگی اینکه هر روز منو میدید دیگ کارو خراب کرد

من گفتم ک روم نمیشه بشینم ولی خودش گفت بیا مشکلی نیست و خودمم خیلی معذب بودم و واقعا خودمو خیلی کوچی ...

آخه چطور ممکنه شما بری تو جمعی بشینی ک همشون مردن و جوون، نترسیدی ک شاید بلایی سرت بیارن یا... چقدر بی فکری

🫡"sarbaz"