2777
2789
😢😢کاملا درک میکنم خدا واسه هیچکی نخواد ، من الان همینجوریم ، توی جمع که هستیم تا شرایطو میبینم دلم ...

به ما انقدر گفتن بچه ت لاله انگار تو وجودم عقده شده الان که البته نمیتونم یه دقیقه هم ساکت نگهش دارم همین الانم داره نقاشی میکشه هی میاد میگه مامان ببین گربه م خوشگله مامان ببین هویج این شکلیه

اما استرسش تو وجودمه انقدر با پسرم گفتار کار میکنم که بنده خدا شب از خستگی بیهوش میشه

🖤 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زردی بالا نه اما تا دوماه زردی خفیف داشتند و ۳۴ هفته دنیا اومدند

چه زود پسر من بیست روز زودتر دنیا اومد زردی شدید تیرویید مشکوک وزن کم شیرنخوردن درست پارگی کیسه اب  به نظرم همه اینا تاثیر داشتن تو وضع بچم

چه زود پسر من بیست روز زودتر دنیا اومد زردی شدید تیرویید مشکوک وزن کم شیرنخوردن درست پارگی کیسه اب & ...

پسرمنم همینطوری ۳۶هفته دنیا اوند ۲کیلو وزنش زردیش شدید بود تا ۳ماه تیرویید مشکوک 😪الانم ۲۲ماهشه تقریبا اما زیاد حرف نمیزنه فقط چندتا کلمه میگه 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
الان دخترت کاملا اوکی هست؟پسرمن یک کم ساده میزنه اعصابم خورد میشه انگار زود گول میخوره 

نه بابا میگم که تازه کلک زدنو یاد گرفته اونروز پفیلا رو خورده آشغالشو تو کشو قایم کرده مثلا من نفهمم

میگم این پفیلا کجاست تو خوردی میگه آره من خوردم اما اشغالشو پیدا نمیکنی😂

🖤 
نقص توجه دارند اما بیش فعالی نه کا ملا نیم ساعت پشت میز میشینن و به حرف های مربیشون گوش میدن ،بی قرا ...

حل میشه عزیزم پیگیر گفتار درمانی باشی حتما درست میشه ولی چون هردواین مشکل رودارند وهردو در ارتباط باهمندیعنی برای ارتباط باهم نیازی به حرف زدن نمیبینند کمی طول می‌کشه 

نه بابا میگم که تازه کلک زدنو یاد گرفته اونروز پفیلا رو خورده آشغالشو تو کشو قایم کرده مثلا من نفهمم ...

پسرمنم نقشه میکشه میگم یوقتایی اتفاقا اینقدر باهوش به نظر میاد یا کارایی میکنه خارج از انتظار باز یوقتا سادگیش و ترساش نگرانم میکنه