2777
2789

بابا این اسامی بیماری ها رو که مردم یاد گرفتن بیش فعال اوتیسم هی به بچه ها لیبل میزن بچه ها خیلی فرق دارن باهم و مراحل رشدشون.بچه من که منو کشت ولی امیسال رفت مدرسه با نتایج تقریبا خوب الان مثل بلبل کتاب میخونه اووف خستگیم دررفت همه غصه هام ازبین رفت. بخدا جوری بود که شوهرم میگفت باید بذاریمش استثنایی.البته معلمشم خیلی خوب بود خدا خیرش بده مدیونشیم تا اخرعمر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخی مثل پسر من هیچ بچه ای دوستش نداشت چون حرف نمیزد طردش میکردن بچه ها حالا خوبه مال شما دوتان بچه م ...

انگار داری خاطرات منو مرور میکنی پدرش کربلا بود آش پشت پا میپختیم شاید ۱۰ تا بچه ی همسنش خونمون بودن اما اینو تو اتاق خودش راه نداده بودن چون بلد نبود حرف بزنه اون بنده خدا هم رفته بود گوشه ی آشپزخونه مثل یتیم ها قایم شده بود گریه میکرد

البته من هر ۵ دقیقه میرفتم بالا سرشون و مواظبشون بودم دیدم بچم نیست رفتم پیداش کردم دیدم اینطوره بغلش کردم لباس هامو پوشیدم خونه رو به مامانم سپردم زدیم بیرون با هم رفتیم پیاده روی اون بازی میکرد من مثل ابر بهار گریه میکردم

تا بچه ها نرفتن منم نرفتم خونه بعدا با خانواده ی دو تا از اون بچه ها که همیشه بازیش نمیدادن صحبت کردم و خواستم به بچه هاشون توضیح بدن توانایی آدم ها متفاوته

الان ۴ سالداز اون روزها میگذره  با اینکه خیلی سختی کشیدم روزهای خیلی بدتر اما اونجا بی پناه بودم همسرمم نبود تو خونه ی خودمون غریب بودیم خیلی دلم شکست

🖤 
انگار داری خاطرات منو مرور میکنی پدرش کربلا بود آش پشت پا میپختیم شاید ۱۰ تا بچه ی همسنش خونمون بودن ...

😢😢کاملا درک میکنم خدا واسه هیچکی نخواد ، من الان همینجوریم ، توی جمع که هستیم تا شرایطو میبینم دلم میشکنه

انگار داری خاطرات منو مرور میکنی پدرش کربلا بود آش پشت پا میپختیم شاید ۱۰ تا بچه ی همسنش خونمون بودن ...

الان دخترت کاملا اوکی هست؟پسرمن یک کم ساده میزنه اعصابم خورد میشه انگار زود گول میخوره